2777
2789
عنوان

شیائومی خوبه ایا❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 7983 بازدید | 84 پست
نوت ۱۳ اسفند پارسال خریدم خوبه راضیم ازش اما هیچی جای سامسونگ نمیگیره

سامسونگ گرون شده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توجه به بودجه‌ای که گفتی، شیائومی نوت ۱۳ و ۱۴ هر دو گزینه‌های خوبی هستن، اما تفاوت‌هایی دارن که م ...

عزیزم برا منم یه نظر میدی میخوام کیفیت دوربینش خوب باشه ۲۰ تومن دارم

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

بنظرم سامسونگ بگیری بهتره

من دوتا گوشی سامسونگ و شیائومی گرفتم

شیائومیه مدلش بالاتر بود و گرونتر خریدم 

اما همون شیائومی 

خیلییی زودتر نسبت ب سامسونگ خراب شد

و من کلا ترجیحم سمت سامسونگه

شما اگه میتونی یکمی بزار رو پولت و سامسونگ ی مدل بالاتر بخر 

واگرنه ک همون شیائومی رو بخر

با توجه به بودجه‌ای که گفتی، شیائومی نوت ۱۳ و ۱۴ هر دو گزینه‌های خوبی هستن، اما تفاوت‌هایی دارن که م ...

ممنونمم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
سامسونگ بخری بهتر از گوشی هستش بترکه تو صورتتالبته دور از جونت ولی شیائومی رو نمیپسندممیگم نوکیا دست ...

یعنی چی بترکه؟ تروخدا خندم نندازید

الآن شیائومی خیلی پیشرفت کرده و اصلاً مثل قبلش نیست

فکرکنم ۲۵۶ تقریبا ۱۲ یا ۱۳تومن.

عع چ خوب

یعنی چی بترکه؟ تروخدا خندم نندازیدالآن شیائومی خیلی پیشرفت کرده و اصلاً مثال قبلش نیست

مزخرف میگن بابا.من از اولین گوشی های شیائومی دارم .نوت ۹ .چهار ساله ۲۴ ساعته دستمه آخ نگفته