2777
2789
عنوان

شیائومی خوبه ایا❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 7969 بازدید | 84 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به دوربینش خیلی حساس نیستی ۱۴ خوبه ولی اگه حساسی ۳ تومن بذار روش سامسونگ A15بگیر

سامسونگ آ۱۵ خیلی مدلش پایینه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

سامسونگ بخری بهتر از گوشی هستش بترکه تو صورتت

البته دور از جونت ولی شیائومی رو نمیپسندم

میگم نوکیا دست ادم باشه ن اینا

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من نوت ۱۳ دارم عالیه.

جدی؟؟؟

دوربین و اینا چطوره

زومش خوبه

هنگ و داغ نمیکنه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

با توجه به بودجه‌ای که گفتی، شیائومی نوت ۱۳ و ۱۴ هر دو گزینه‌های خوبی هستن، اما تفاوت‌هایی دارن که ممکنه برات مهم باشه:

- **ردمی نوت ۱۳**: این مدل با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی و نمایشگر AMOLED عرضه می‌شه که برای عکاسی و نمایشگرهای با کیفیت عالیه. همچنین وزن سبک‌تری داره و کار کردن باهاش راحت‌تره.

- **ردمی نوت ۱۴**: این مدل جدیدتره و باتری بزرگ‌تر (۵۵۰۰ میلی‌آمپری) و شارژ سریع‌تر داره. همچنین پردازنده قوی‌تری داره که برای بازی و کارهای سنگین مناسب‌تره. اما ممکنه کمی سنگین‌تر باشه.

اگر بخوای سامسونگ A15 رو مقایسه کنی، این گوشی هم با نمایشگر Super AMOLED و دوربین ۵۰ مگاپیکسلی عرضه می‌شه، اما شاید از نظر امکانات و طراحی به اندازه شیائومی جذاب نباشه.

با توجه به نیازت، اگر کیفیت دوربین و نمایشگر برات مهمه، نوت ۱۳ گزینه خوبیه. اما اگر باتری و قدرت پردازش اولویت داره، نوت ۱۴ رو در نظر بگیر. امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی! 🌟📱

فرق پوکو با بقیه گوشی های شیائومی چیه؟

فک کنم سیستم سخت افرازی و اینا

منم میخوام گوشی بخرم دوربین و شارژش برام مهمه ۲۰ تومنم بیشتر ندارم😪

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

من نوت ۱۳ساده دارم راضی ام هم خوشگله هم خوبه ..من ده خریدم الان سیزده میشه تقریبا

منم ۱۳ یا ۱۴ ساده میخوام

کیفیت دوربین و زوم چطوره؟؟؟

داغ و هنگ نمیکنه