2777
2789
عنوان

شیائومی خوبه ایا❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 7983 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به دوربینش خیلی حساس نیستی ۱۴ خوبه ولی اگه حساسی ۳ تومن بذار روش سامسونگ A15بگیر

سامسونگ آ۱۵ خیلی مدلش پایینه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

سامسونگ بخری بهتر از گوشی هستش بترکه تو صورتت

البته دور از جونت ولی شیائومی رو نمیپسندم

میگم نوکیا دست ادم باشه ن اینا

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
من نوت ۱۳ دارم عالیه.

جدی؟؟؟

دوربین و اینا چطوره

زومش خوبه

هنگ و داغ نمیکنه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

با توجه به بودجه‌ای که گفتی، شیائومی نوت ۱۳ و ۱۴ هر دو گزینه‌های خوبی هستن، اما تفاوت‌هایی دارن که ممکنه برات مهم باشه:

- **ردمی نوت ۱۳**: این مدل با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی و نمایشگر AMOLED عرضه می‌شه که برای عکاسی و نمایشگرهای با کیفیت عالیه. همچنین وزن سبک‌تری داره و کار کردن باهاش راحت‌تره.

- **ردمی نوت ۱۴**: این مدل جدیدتره و باتری بزرگ‌تر (۵۵۰۰ میلی‌آمپری) و شارژ سریع‌تر داره. همچنین پردازنده قوی‌تری داره که برای بازی و کارهای سنگین مناسب‌تره. اما ممکنه کمی سنگین‌تر باشه.

اگر بخوای سامسونگ A15 رو مقایسه کنی، این گوشی هم با نمایشگر Super AMOLED و دوربین ۵۰ مگاپیکسلی عرضه می‌شه، اما شاید از نظر امکانات و طراحی به اندازه شیائومی جذاب نباشه.

با توجه به نیازت، اگر کیفیت دوربین و نمایشگر برات مهمه، نوت ۱۳ گزینه خوبیه. اما اگر باتری و قدرت پردازش اولویت داره، نوت ۱۴ رو در نظر بگیر. امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی! 🌟📱

فرق پوکو با بقیه گوشی های شیائومی چیه؟

فک کنم سیستم سخت افرازی و اینا

منم میخوام گوشی بخرم دوربین و شارژش برام مهمه ۲۰ تومنم بیشتر ندارم😪

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

من نوت ۱۳ساده دارم راضی ام هم خوشگله هم خوبه ..من ده خریدم الان سیزده میشه تقریبا

منم ۱۳ یا ۱۴ ساده میخوام

کیفیت دوربین و زوم چطوره؟؟؟

داغ و هنگ نمیکنه