2777
2789

نگرانم بمیرم 

خونم تمیز نباشه بیان حرف درست کنن 🥲😓

یا مثلا ب شوهرم بگن وای روزی سه بار ب بچه غذا میداد !!!؟ باید روزی حداقل 16بار ببچه غذا میداده عجب نامردی بوده ...

یادتونه کاربری ک زن عموش مرده بود بعد مرگش سن واقعیشو همه فهمیده بودن ک چرا سن واقعیو نگفته و فلان ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا هی مادربه حق این اذان هیچ خونه ای بی مادروپدرنشه خیلی سخته یکی شون نباشه واسه بچه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من که باور نمیکنم یعنی شما واقعا سه وعده غذا میدی به شوهرت ؟ ببین یعنی ناهار جدا میپزی بعد واسه شام هم جدا یه چیزی دیگه میپزی؟ چطور وقت میکنی اصلا؟ من از بچگی که یادمه  یه مدل غذا در روز داشتیم ، همون رو هم واسه نهار هم شام میخوردیم دیگه

ولی من اصلا اهمیت نمیدم

خوششش بحالت اگر واقعا میتونی تو خوشبخترینی

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

من که باور نمیکنم یعنی شما واقعا سه وعده غذا میدی به شوهرت ؟ ببین یعنی ناهار جدا میپزی بعد واسه شام ...

الان این تاپیک در مورد تعداد وعده بود !😐🤌

من روزی یکبار غذا درست میکنم خیلی کم پیش میاد بشه دو بار

😐🤌