2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
نه بابا به تو نمیده ولی به شوهرت اره

خب پس همینکارو میکنم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خب بهش گفتی ۶۵۰ نیومده؟؟؟

آره گفت زدم حتی فیشش هم آوند برام ولی برای من نیومده مشکوکه منم زدم رمزش باطل کردم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا چ عجیب کاش همون صبح بهش میگفتی

بذار شب اومد میگم خیلی عجیبه باید ته توهشو در بیارم

بانک مهر ایران بانک طرفو نگاه نکردم مهمه مگه؟ فقط اسم فامیلیش مرد بود نگاه کردم

نترس مهر ایران 

اسم و فامیل همون شماره کارت و میزنه اگه مرده 

حتما یکی رمز دوم رو داره برو عوض کن 

تو همراه بانکشش

وااااا چ عجیب کاش همون صبح بهش میگفتی

داره دروغ میگه چون الان زنگش زدم گفتم پول بزن گفت من فقط همون یه مارتن دارم ک. مسدود شده درحالی که من میدونم کارت دیگم داره 

نترس مهر ایران اسم و فامیل همون شماره کارت و میزنه اگه مرده حتما یکی رمز دوم رو داره برو عوض کن تو ه ...

زدم مسدود کردم همراه بانک‌شو قراره فردا بره بانک

گفتم 10 تا گردش آخرتم بگیر گفت تو همراه بانک همه چیزو میزنه نیاز نیست گفتم بازم بگیر حالا من چجوری تا فردا صبر کنم ولی یه فکری دارم 

نمیدونم والا فقط دیدم که پول میزنه برای خودش ولی خب میگف خود شوهرش براش درست کرده که بتونه هروقت لاز ...

منم رمزاشو برداشتم 

دلت بد نکن ....ولی بهرجهت پیگیر باش...

آره حتما یبار همچین موردی بود مشخص شد جریان چیز دیگه بوده 

تو ایرانسل منش رفتم جزعیات 15روز اخیر ثبت کردم دان لگد کردم اما فهمیدم کجا نشون میده هرچی زدم رش باز ...

شاید چون تازه نصب کردی از این به بعد برو ببین چطوره

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

شاید چون تازه نصب کردی از این به بعد برو ببین چطوره

با گوی خودش رفتم از قبل نصب داشت

با گوی خودش رفتم از قبل نصب داشت

زنگ بزن پشتیبانی .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg