2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
چیکاره اس وشوهرت بعد برو تو قسمت واریز و برداشت اسموشو‌میاره

اسم آورد اسم یه مرد بود ولی از کجا معلوم طرف خودش مرد باشه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شاید خودشم نمیدونه اسی یا مطمئنی طرف مرده ؟

نمیدونم ذهنم خیلی بهم ریخته زنگم زد صبحی گفتم حتما میخواد بگه گول از حسابم کم شده کار تو بوده دیدم نگفتفت همراه بانک مسدود شده اونم. من اشتباه رمز زدم مسدود شد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هر چی شد لایکم کن بگو خیلی ذهنم درگیر شد هر چند من بودم به روش میاوردم

منم میخوام به روش بیارم میگم شاید سوتفاهم دشه آخه دیدیم تو گوشیش برای همه مخاطبانش یه لینک فرستاده بود مشخص بود خود شن فرستاده تو این چیزا خنگه وای لینک هم ارسال نشده بود براشون ازین لینک های کلاهبرداری بود

حالا دیشب رمزش اشتباه زدم اینترت بانکش مسدود شد باید وایسم فردا بره بانک بهش بگم حالا اگه نگه یادم. نیست و فلان موندم. چجگری تا فردا شب صبر کنم خیلی بده خدا لعنتش کنه در هر صورت

فقط طلاق😂

عجیب بود تا صفحه 8 کسی نگفته بود 

شوخی بود گلم😉

🌹😘

منم میخوام به روش بیارم میگم شاید سوتفاهم دشه آخه دیدیم تو گوشیش برای همه مخاطبانش یه لینک فرستاده ب ...

اره به روش بیار پیگیر شو حتما 

دیدی زیر بار نمیره 

بجو پس بریم بانک پرینت کارکردتو بیاریم که من شارژ اونشب رو بهت نشون بدم

شما فکرکنم چند روز پیش تاپیک زدی بهت خسانت شده و باشوهزت خوب نبودیبیشتر دقت کن

اشتباه گرفتی 

اره به روش بیار پیگیر شو حتما دیدی زیر بار نمیره بجو پس بریم بانک پرینت کارکردتو بیاریم که من شارژ ا ...

مشکل اینه میخوام اون شماره ک شارژ گرفته رو پیدا کنم بنظرت بانک. میده؟ 

اره به روش بیار پیگیر شو حتما دیدی زیر بار نمیره بجو پس بریم بانک پرینت کارکردتو بیاریم که من شارژ ا ...

الانم دیشب 650 برام زده ولی نیومده میگم شادی هک شده نیمدونم ولی میگم بزار بیادش مشکل اینه همراه بانک‌ رمز زدم مسدود شد