2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
مهر ایران

تو نرم افزارش هستی

برو تاریخچه کله تراکنش هارو ببین

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی من مشخصات حساب شوهرش رو داره هروقت بخاد پول میزنه برای خودش یا شارژ ....ولی حقیقت بیشتر چیزی نم ...

آپ و برنامه های آزاد هست یا همراه بانک؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

شاید هک شده خب...

ن مگه میشه هک بشه بعد خود متوجه میشه پول ازش کم. میشه خب

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

سیو اسم آقا بوده؟

شمارشو برن تلگرام ببین پروفایلش چیه 😐

هرکی هست رمز دوم شوهرتو داره 

خدایاشکرت بخاطر وجوت ، خدایاشکرت که هوامو داری ، خدایاشکرت که سالمم ، خداروشکر بابت خانواده ام ، خدایاشکر بخاطر همه چیزهای جزئی ، خدایاشکر بخاطر هرچی که دادی و هرچی ک قراره بدی ، ❤️خدایا توکل‌میکنم بهت چون میدونم تنها تویی که واقعا دوستم داری و قلبم و‌ نمیشکنی ، تو خدای منی همه چیزمی من باورت دارم ، عاشقتم خدا  ❤️🎀 🧸عزیزم تا خدا هست از هیچی نترس و نگران هیچی نباش 🎀🧸

گلم خونسرد باش انشالله چیزی نیست مال کدوم بانکه؟؟؟واون کسی ک انتقال داد ب کدوم بانک انتقال داد

بانک مهر ایران 

بانک طرفو نگاه نکردم مهمه مگه؟ فقط اسم فامیلیش مرد بود نگاه کردم 

سیو اسم آقا بوده؟شمارشو برن تلگرام ببین پروفایلش چیه 😐هرکی هست رمز دوم شوهرتو داره

ن اصلا شمارش تو گوشی شوهرم نیست فقط شماره کارتش زده بود ک از کارت شوهرم به کارت خود منتقل کرده 

چجوری میتونم شمارش گیر بیارم راهی داری

نمی‌دونم ممکنه یکی واقعا هک کرده باشهآخه دیدم اینجوری...بقیه احتمالات رو عزیزان دادن،نظر من این بود.

و هک نیست باشه شوهرم میبینه 1400 از حسابش کم شده میفهمه

حالا که گوشیش دستته با برنامه ایرانسل من برو تو شمارش مکالمه ایناشو میبینی با کسی اگه در ارتباط باشه

خدا لعنتش کنه اگه کاری کنه هر باز من از خوابم باید بزنم با چشم خواب آلود اینو چک کنم