2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

219 بازدید | 16 پست

دوستای گلم سلام شبتون بخیر،ما تازه ازدواج کردیم و میخوایم خورد خورد خریدای درشتمونو انجام بدیم،میخواستم از تجربه هاتون بدونم،میخوایم فرش بخریم،گاز و یخچال و ماشین لباسشویی هرماه میخوایم یکی از وسایل درشتمونو بخریم،میخواستم از شما دوستا و خانمای متاهل پرس و جو کنم ببینم جاییو سراغ دارید که فرشو قسطی بده بدون و سود و بهره یا حداقل یه جایی که قیمتش مناسبه رو بهم معرفی کنید و اینکه چند شونه بخرم نه خیلی نازک باشه مث این طرح فرشایی که الآن مد شده نمیخوام که حالت نمد میمونه،خدا خیرتون بده اگه جاییو میشناسید که قیمت مناسب باشه بهم معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرش رو از هفت تیر گرفتم اونجا چندتا فرش فروشی بزرگ هست و نمایندگی های زمرد مشهد و نگین مشهد هم اونجاست که هر دو فرشای جاندار و جنس عالی دارن . فاکتور هم به روز میدن قسمت مصوب کارخونه. نمیدونم قسطی هم دارن یا نه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
فرش رو از هفت تیر گرفتم اونجا چندتا فرش فروشی بزرگ هست و نمایندگی های زمرد مشهد و نگین مشهد هم اونجا ...

فدای محبتت مهربون،خوشبخت و عاقبت بخیر بشی🙏🏻🌹

برو شهر فرش قسطی میدن تهرانسر یا برو سمت حر صبا مال شهر فرش خیلی قشنگن من گرفتم اما خب چک نداشتیم کارت حکمت یا فیش حقوقی نداشتیم نقد گرفتیم اما اونجا همه از دم قسطی میخریرن شرایطش خیلی خوبه فرشهای شیک داره فرش اتاق بچمم از همونجا خریدم البته ۳ سال پیش خریدیم فرشهای جهازمو رد کردیم رفت 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

یه سر برو کاشان ، هم مناسبه هم تنوعش خیلی زیاده هر کدوم خواستی انتخاب میکنی .

فقط یادت باشه فرشو انتخاب کن و خودت بیار مثلا ماشین بگیر همون لحظه با خودتون برسه تهران چون اگه بگه من مثلا سه روز دیگه یا هفته ی دیگه ارسال میکنم ممکنه یه جاهایی از فرش بیرون زدگی رنگ تو رنگ داشته باشه ، پس حتما همونی که انتخاب کردی  و باخودت بیار

برو شهر فرش قسطی میدن تهرانسر یا برو سمت حر صبا مال شهر فرش خیلی قشنگن من گرفتم اما خب چک نداشتیم کا ...

ما هم کسیو نداریم که بتونه حامی باشه،برامون قدمی برداره،ببخشید فضولی نباشه نقدشو چقد خریدین چن متری چند شونه

فدای محبتت مهربون،خوشبخت و عاقبت بخیر بشی🙏🏻🌹

قربانت عزیز. شمام خوشبخت و عاقبت بخیر باشی❤️

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است