2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
پروفایلتم دقیقا همین بود ولی باشه

تو تاپیکام همچین تاپیکی نیست  از پروفایلمم تو سایت زیاده نمیدونم چه اسراری داری ولی شوهرم بهم خیانت نکرده 😂😂😂اگه راضی میشی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

تو تاپیکام همچین تاپیکی نیست از پروفایلمم تو سایت زیاده نمیدونم چه اسراری داری ولی شوهرم بهم خیانت ...

اصرار ندارم اخه اسم و پروف و بیوگرافیت همین بود.تاپیک رو ک میتونی بدی نی نیار پاک کنه

خداروشکر ک خیانت نکرده هرچند ک با این تند رفتار کردنت مطمئن شدم خودشی کسی الکی جبهه نمیگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصرار ندارم اخه اسم و پروف و بیوگرافیت همین بود.تاپیک رو ک میتونی بدی نی نیار پاک کنهخداروشکر ک خیان ...

تا حالا هیچ تاپیکمو پاک نکردم بخوام پاک کنم زیاده خداروشکر دعوا داشتیم اما خیانت نه اما امثال شما چقدر از پاشوندن زندگی بقیه خوشحال میشید براتون متاسفام حیف شد ولی ناراحت شدی انگار تیرت خطا رفت😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اتفاقا باخودم گفتم مامان اورامان! اورامان یعنی چی😲بعد گفتم اخی پروفش طنزه زندگیش تلخه دقیق یادمه

😂 😂 😂 خدا شفات بده زندگیم تلخی و شیرنی باهم داره خداروشکر خوشبختم اما شما چقدر زندگیت تلخه ک راجب بقیه تو ذهنت سناریو تلخ میسازی خودتو خوشحال کنی🤭😂🥰

تا حالا هیچ تاپیکمو پاک نکردم بخوام پاک کنم زیاده خداروشکر دعوا داشتیم اما خیانت نه اما امثال شما چق ...

برو بابا دختره ی مریض ن ک زندگیت  خوبه بخام حسرتشو بخورم یا بهمش بزنم خیلی خیالاتی تشریف داری توهمی

😂 😂 😂 خدا شفات بده زندگیم تلخی و شیرنی باهم داره خداروشکر خوشبختم اما شما چقدر زندگیت تلخه ک راجب ...

ماه پشت ابر نمیمونه خودتو نزن ب خریت

اگ چیزی نبود جبهه نمیگرفتی 

خز شده دیگ 

برو بابا دختره ی مریض ن ک زندگیت خوبه بخام حسرتشو بخورم یا بهمش بزنم خیلی خیالاتی تشریف داری توهمی

فعلا ک. مریض توبی چیه شوهرت بهت خیانت کرده ریده بهت اومدی عقدتو اینجا خالی کنی😂😂😂

آره به کوری چشم تو زندگیم خیلیم خوبه ولی نمیام خوشیامو داد بزنم که دل امثال تو نشکنه از سینگای عقده کش بشی🤣🤣🤣

😂 😂 😂 خدا شفات بده زندگیم تلخی و شیرنی باهم داره خداروشکر خوشبختم اما شما چقدر زندگیت تلخه ک راجب ...

هرشب باید چکش کنی خداروشکر ک خوشبختی🤨خواب شبتو گرفته خوشبختی 😂توهم میزنی

ماه پشت ابر نمیمونه خودتو نزن ب خریتاگ چیزی نبود جبهه نمیگرفتی خز شده دیگ

خر ک تویی و هفت جدو آبادت حرف دهنتو بفهم 

هیچ خودتم نمیفهمی چی داری میگی اوندی یه بند بلایی ک سر خودت اومده رو به بقیه میخوای غالب کنی 🤣🤣🤣خدا به داد اون بدبخت برسه حق داشته پس

شک نکن هزار بار از یه بدی میگم اما یبار از خوشی زندگیم اینجا نمیگم بلکه سودایی عین تو اینجوری عقده کش نشن🤣🤣🤣

فعلا ک. مریض توبی چیه شوهرت بهت خیانت کرده ریده بهت اومدی عقدتو اینجا خالی کنی😂😂😂آره به کوری چشم ...

شوهر من خیانت کرده ولی خداروشکر مثل شوهرتو بهم نگفته از خونم برو اتفاقا جلومو گرفت ک نرم الانم همکار برام میکنه خرجم میکنه مثل شوهرتو پولشو ازم قائم نمیکنه هزارتا دروغ بهم نمیگه بابت یه هزار پول

همین ک فشار خوردی کافیه برام مطمئن شدم خودشی.الانم خفه شو 

حسود😂😂

توهم فعلا ک تو زدی اوندی یه سره میگی تو همونی بودی ک شوهرت خیانت کرده بود میگم من تاپیکام سرجاشه همجین چیزی نبوده انگار خیلی دوست داری زندگی بقیه رو بپاش نی اما در توهمی خانوم😂😂😂تو برو زانوی غم خیانت تو بغل کن پیک می

خر ک تویی و هفت جدو آبادت حرف دهنتو بفهم هیچ خودتم نمیفهمی چی داری میگی اوندی یه بند بلایی ک سر خودت ...

خر پدر و مادرته خر عزیز ترین کسته خر خودتی 

همین کافیه برات

گوه منم ب دهنت شیرین اومده همینجور بخور