2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
باید به رید به هرچی افغانی و غیر افغانی امثال تو هستن که از دیدن زندگی بقیه مسوزی و دنبال پاشوندن زن ...

باید رید ب تو ک دهن بینی و با دهن بینیت زندگیت میپاشه 

دهن بین نباش 

دیگ ج نمیدم خیت میشی پس ج نده

زندگیت انقد داغونه ک باید تاصبح چکش کنی باید ب زور پول بگیریانقد ازش بیزاری ک نفرینش میکنیانقد ازت ف ...

😂 😂 🤣 اول یه نفس عمیق بکش ایمقدر حرصی شدی داری چرت و پرت تایپ میکنی میترسم سکته کنی خونت بیوفته گردنم گرچه ب عنمم نیستی ج رومزاده🤣🤣🤣بشین حرص بخور بیشتر فشاری 😂😂🤭🤭🤭

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید رید ب تو ک دهن بینی و با دهن بینیت زندگیت میپاشه دهن بین نباش دیگ ج نمیدم خیت میشی پس ج نده

الان 5ساعته میگی جواب نمیدم خیا بشی ولی اینقدر حرص میخوری معلومه نمیتونی هم جواب ندی دیگه تورو شوهرت آدم حسابت نکرد حد اقل اینجا هرکی از زندگیش میگه نمیاد خیانت شوهرشو توجیه کنه ولی تو قربون شوهر هر ت برو خدا میدونه چجوری خودتو بستی به خیک آدم هرزه ای عین شوهرت خدا میدونه چ عنی هستی🤭😂😂میخواستم صبح تاپیک ببندم اما عمدا باز گذاشتم تو بیای بخونی حرص بخوری بیشتر بخندم بهت افغانی 🤭🤭🤭

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ببین من اگ خیانت دیدم لااقل شوهرم ب کارش پی برد و خوب شد الان باهم خوبیم ۶ ماهه به کوری چشم حسود جون ...

خب خدارو شکر شوهرم گولشم بهم نده خیانت نکرده این چیزا تو زندگی همه هست گرچه شوهرم سرتاپامو طلا گرفته ولی تویی ک شوهرت ریده بهت خیانت کرده ینی حتی در حد ک ر د ن هم ارزش نداری پیشش چقدر تو حقیری که با التماس تو اون زندگی موندی والا خر جای تو بود به غرورش بر می‌خورد ولی تو چی میدونی غرور چیه بی پدر

چ ذهن درگیر ومضطربی داری.دونستن خیلی چیزاب نفع آدم نیس.چرامیخای آرامشت بهم بریزی!

چون میدونم سو تفاهم شده حدس می‌زنم پول جمع میکنه برای سالگرد قبلا همچین موردی بوده 

@niniyar لطفا رسیدگی کنین این خانم تاپیکش سیاسی شده و فحش سیاسی میده

😂 😂 😂 🤣 وای خدایا اینقدر سوختی توهم میزنی یا به دروغ متوصل شدی حد اقل یکم فک کن یه دروغ شاخ دار نمی خودت مسخره شی