2777
2789

لطفا تگم کنید 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=374581176]من قاری هستم.. ولی اونایی که حافظن معمولا برای حفظ و تثبیت در حافظه مدام قرآن گوش میدن[/QUOTمن خودم حفظ کردم نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم تثبیت کنم شهرمون هم توش کلاس تثبیت نیس برم

ان شالله عاقبت بخیر بشی

[QUOTE=374581176]من قاری هستم.. ولی اونایی که حافظن معمولا برای حفظ و تثبیت در حافظه مدام قرآن گوش م ...

بنظرم جز خوانی ها رو با ترتیل گوش کن (تو ماشین ، خونه ، سر کار و...)

یک ماه اول هر روز گوش کن

ماه دوم دوروز یکبار

ماه سوم سه روز یکبار

ماه چهارم چهار روز یکبار

ماه پنجم تا همیشه هفته ای یکبار (جمعه ها)

تنها راه حل گوش دادن هست بنظرم..

الهی خدا به روح و جسم و زندگیت نور بتابونه عزیزم🩵✨️⭐️🌸

من قاری هستم..ولی اونایی که حافظن معمولا برای حفظ و تثبیت در حافظه مدام قرآن گوش میدن

من خیلی زیاد علاقه دارم قاری قرآن بشم ۳۵سالمه و دوس دارم شروع کنم ولی متاسفانه جایی ک هستم کلاسی برگزار نمیشه روستاس و عدم امکانات

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من خیلی زیاد علاقه دارم قاری قرآن بشم ۳۵سالمه و دوس دارم شروع کنم ولی متاسفانه جایی ک هستم کلاسی برگ ...

زیبای من🌸💕🩵

سرچ کن آموزش قرائت قرآن آپارات 

جلسه به جلسه آموزش داده شده عزیز دلم✨️⭐️🩵

دبیرم ۲۳ جز حفظه اخر زنگا میگفت من براتون میخونم شما غلطامو بگیرین یا سوال بپرسین 😁 میگفت اینجوری بیشتر میخونم

تو حیاط مدرسه میگشت میخوند..تو خونه گفت صوتی گوش میدم و تکرار و تکرار و تکرار..

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950

من قاری هستم..ولی اونایی که حافظن معمولا برای حفظ و تثبیت در حافظه مدام قرآن گوش میدن

کجاها می‌خونید ؟

میخوام بدونم منظورتون از قاری

قاری مجالس خانم ها هست .؟

یا مربی قرآنید ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

کجاها می‌خونید ؟میخوام بدونم منظورتون از قاری قاری مجالس خانم ها هست .؟یا مربی قرآنید ؟

مادرم قاری و مربی قرآن بودن ، من صرفا قاری هستم و برای مرکز خاصی فعالیت نمیکنم..

چند بار مسابقات قرآنی شرکت کردم و مقام آوردم..

ولی مادرم هنوز هم در مجالس قرائت قرآن و روضه خوانی انجام میدن