2777
2789
عنوان

يه مادرم كه ديگه كم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 69 پست

حالایک جاری دارم که قم هستن ایشون 15 سالگی باهمسرشون ازدواج میکنن وچون همسرشون اونجا تحصیل میکرده میرن اونجا 5 سال بعد که بچه دار میشه روز زایمانش که تنها مادرشون هنوز نتونسته برن پیششون بیمارستان زایمان میکنن زن دایی همسرم میگه ما رفته بودیم اونجا نمیدونستیم زایمان کردن دیدیم صدایی گریه بچه اومد وهنوز مادر جاریم بنده خدا نرسیده بود وایشون با کمک همسرشون یکی دوروز اول سر میکنن وبعد هم که مادرشون میرن کلا دست تنها بزرگ میکنن بچشون رو همسرایشون هم باز درس میخوند آزمون داشت برای کارش و... اما باز خیلیییییییی کمک حالشون بوده همسرشون روحانی هستن الان هم سه تا بچه دارن وچون تو اون شهر کسی ندارن هیچ جااااااا جاری من نمیره وواقعا بیرون هم آم درنیاد اعصابش به هم میریزه اما ایشون روحیه خوبی دارن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

خودت نباز دست کم نگیر شما یک مادر شدی حالا حتما توانایی ولیاقتش رو داشتید الان همه هم وغمت بزار برای بزرگ کردن وتربیت خوب بچتون شما یک نسل میخواید تربیت کنید اگر تربیتتون خوب باشه نسل خوبی خواهید داشت این مد نظر داشته باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانلهای تربیت کودک عضو بشو استاد سلطانی عالیه تربیت کودک نوردیده هست 

وکانالهای دیگه تربیت کودک به همون اندازه که تلاش کنید بچتون در سطح عالی خواهد بود

من مادر همسرم پسر اولشون (همون که گفتم قم هستن )انتظار داشت در حد واندازه یکی از علمای خیلی بزرگ بشه وواقعا از پسرش این توقع داشت الان برادر همسرم در سطح علمی وشغلی خیلی بالایی هستن

ببخشید خودتون چند سالتون هست

عزيزم من متولد ٧١هستم. يعنى همه اين رفتارها بااينكه شش ماهشه تو ذهن بچه مى مونه؟   اولا ممنونم كه وقت گذاشتيد و كمكم كرديد. بعد هم ميخواستم بگم واقعا چطور تونستيد تنهايى به كارها برسيد و درس هم بخونيد! يعنى علاوه بر توانايى زياد خودتون لابد پسرتون هم جزء بچه هاى خوب وآروم بود.بهرحال سعى كردم امروز رو كنترل داشته باشم و فعلا تااين لحظه بدنبود،ازين به بعدش خدا كمكم كنه كه بتونم درست رفتاركنم.

عزيزم من متولد ٧١هستم. يعنى همه اين رفتارها بااينكه شش ماهشه تو ذهن بچه مى مونه؟   اولا ممنون ...

پسر من تا دوماهگی اصلاااااا در طول روز نمیخوابید منم طول کشید تا خودم جمع وجور کردم از اون به بعد هم شبها خیلییییی بیدارمیشد وگریه و.. منم چون همسرم ساعت 5 میرفتن سرکار میبردم اتاق دیگه تا صدای گریش همسرم وهمسایه بغلیمون رو اذیت نکنه پسرم قشنگ تا یک سال وچند ماه شبها دل درد های بدی میگرفت الانم خیی کم ماهی چند بار پادرد داره خیلی بردمش دکتر اما مشکلی نبوده نمیدونم علتش چیه من تا 6 ماه اصلا مهمونی ندادم خونم تا پسرم یکم بزرگتر بشه راحت بشم این بهت بگم چند سال اول خیلی توی بچه اثرداره محبت محبت محبت بچها به این احتیاج دارن بازی همبازی واسباب بازی 

من تا دو سالگی اصلا تلوزیون هم روشن نمیکردم الانم روزی چند ساعت صبحها میبینه 

هر کاری داری بزار کنار وفقط فعلا بچه تا نتیجش خوب بشه انشاالله 

انشاالله فرزند صالحی تربیت کنید

مروزه با پیشرفت تکنولوژی تفریحات کودکان نسبت به تفریحات کودکان چند دهه قبل تغییرات بسیار زیادی داشته . اکثیر کودکان به جای بازی با دوستانشان مشغول بازی های کامپیوتری و دیدن برنامه کودک و انیمیشن ها هستند. پدر و مادر ها نیز بخاطر مشغله ی کاری ترجیح می دهند که کودکشان مشغول دیدن کارتون باشد تا اینکه مزاحم کار آنها شود. اما این برنامه ها بر روی افکار

کودک چه تاثیری می گذارد؟

«كودك سه ساله من بيشتر از آنكه وقت خود را به بازي اختصاص دهد نسبت به تماشاي برنامه‌هاي كارتوني تلويزيون علاقه پيدا كرده است. البته از اينكه او ساعت‌ها جلوي تلويزيون آرام و ساكت مي‌نشيند، روي برنامه‌ها تمركز مي‌كند و گاه جملات يا لغات آن را در زندگي كودكانه‌اش به‌كار مي‌گيرد بسيار خوشحالم اما او بطور وسواس‌گونه‌اي نسبت به تماشاي برنامه‌هاي تلويزيوني اصرار دارد. او پس از تماشاي كارتون‌هاي برنامه كودك علاقه شديدي به تماشاي پيام‌هاي بازرگاني پيدا كرده است. البته ما سي‌دي‌هاي كارتوني براي او تهيه كرده‌ايم و به نظر مي‌رسد او از آنها درس‌هاي زيادي مي‌گيرد اما تماشاي كارتون يك عادت هميشگي براي او شده بطوري كه شب‌ها دير مي‌خوابد و صبح با بهانه‌گيري از خواب بيدار مي‌شود.»
نه تنها كودكان سه ساله بلكه كودكان بزرگتر هم اگر در معرض تماشاي زياد تلويزيون قرار گيرند ممكن است دچار مشكل شوند. عده‌اي از والدين تصور مي‌كنند اگر كودكشان مشغول تماشاي تلويزيون شود بسيار باهوش شده و همين آرامش نسبي به او كمك مي‌كند تا وضعيت رواني مطلوبي براي زندگي آينده‌اش پيدا كند اما متخصصان روانشناسي و جامعه‌شناسي نظرات ديگري در اين‌باره دارند.
دكتر شمس‌الدين كهاني روانشناس و استاد دانشگاه در مورد ارتباط يكسويه تلويزيون با كودكان مي‌گويد: «كارتون به عنوان يك هنر توانسته چه از نظر شكل ظاهري و چه ارتباطي با كودك ارتباط برقرار كند. البته اين ارتباط يكسويه است و اين مسئله سبب شده تلويزيون كودك را به عنوان گيرنده منفعل پيام درآورد. خصوصاً كارتون‌هاي تلويزيوني كه بيشترين تأثير را در كودك دارند و او بيشترين آموزه‌ها را از كارتون‌هاي تلويزيوني دارد. آنچه مهم است اين است كه سازندگان فيلم‌ها و كارتون‌هاي تلويزيوني چه اهدافي را دنبال مي‌كنند و كودك چه موضوعاتي را از اين كارتون‌ها آموزش مي‌بيند. زيرا كودكان در سن شكل‌گيري شخصيت قرار دارند و ذهنشان بيشتر از بزرگسالان در حال شكل‌گيري با موضوعات پيرامون است. بنابراين اين خانواده‌ها و رسانه‌ها و تلويزيون هستند كه بايد اهداف تربيتي كودكان را در نظر بگيرند. بخصوص وقتي كه كودك مشغول تماشاي تلويزيون شده و اهداف اصلي و حاشيه‌اي آن را بيش از پيش برداشت مي‌كند، رابطه برقرار كردن، كمك كردن، مشاركت گروهي در انجام كارها، تقسيم وظايف و ايفاي نقش از جمله موارد آموزشي است كه كودكان ياد مي‌گيرند لذا اگر برنامه‌هاي تلويزيوني ويژه كودكان جذابيت داشته باشد ولي كودك از هيجانات محتواي آنها چيزي به دست نياورد و حتي تأثير منفي از آنها بگيرد مسلماً كودك رشد ذهني مناسبي را از تماشاي اين كارتون‌ها دريافت نمي‌كند.

میتونم بپرسم خونتون کجاست

گيلان هستم دوست عزيزم. ممنونم ازت خيلى زياد.مطالب مفيدتو خوندم.امشب موقع خوابوندنش دوباره يه لحظه كنترلمو ازدست دادم چون نميخوابيد كمرم دردگرفته بود.اما به لطف شما زود به خودم اومدم

یکم سیستم ایمنی بدنت هم اومده پایین به خاطر بارداری وشیردهی قرص آهن حتماااااا مصرف کن به غذاهات توجه کن غذاهای سرد اصلاااا نخور هم به خاطر خودت که سردیت میشه وروی اعصاب تاثیر میزاره هم به خاطر بچت که احتمال داره گریه هاش به خاطر دل درد ونفخ شکم باشه ببین بچهاتو این سن اگر شیر کافی بخورن و شکمشون نفخ نداشته باشه معمولا آروم هستن

به تغذیه بچت هم دقت کن شاید گرسنش هست نمیخواب الان دیگه کمکی شروع شده رعایت کن تا هم سردی نکنه هم گشنه نمونه وهم بعضی ها به یک غذای حساس هستن حساسیت پیدا نکنه

خواهر منم سخت بزرگ کردم پسرم رو دقیقا حالت رو میفهمم 

پسر منم خیلی اذیتم کرد ولی همش گذراس اگه بتونی براش تو خونه یه چیزیمثه تاب درست کنی تو اون بزاری تکونش بدی خیلی راحت میشی یه چیزی بهش وصل کنی از دور تابش بدی ولی خیلی با دقت و ایمن باید درستش کنی ما ننی میگیم برا بچه های بی تاب خیلی خوبه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
خواهر منم سخت بزرگ کردم پسرم رو دقیقا حالت رو میفهمم  پسر منم خیلی اذیتم کرد ولی همش گذراس اگه ...

سلام خوبید یادم شما هم تو تایپیک ستاره بودید چی شد چرا رفت رفته بوددکتر چی گفتن بهش

سلام خوبید یادم شما هم تو تایپیک ستاره بودید چی شد چرا رفت رفته بوددکتر چی گفتن بهش

سلام ممنونم

ستاره 22؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم