2777
2789
عنوان

يه مادرم كه ديگه كم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 69 پست
یکم سیستم ایمنی بدنت هم اومده پایین به خاطر بارداری وشیردهی قرص آهن حتماااااا مصرف کن به غذاهات توجه ...

دوست عزيزم الان ديدم كه بازم برام چندتانكته گفتيد واقعا ممنونم.من والا باورتون ميشه تلگ رام ندارم؟يعنى قبل بچه كه شوهرم زياد تمايل نداشت،الانم كه اصلا فرصتى ندارم. سعى كردم امروز سيرتر وپرتر نگهش دارم ولى كلا خيلى بدغذاست و كم اشتها،البته وزنش خيلى خوبه عجيبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر منم سخت بزرگ کردم پسرم رو دقیقا حالت رو میفهمم  پسر منم خیلی اذیتم کرد ولی همش گذراس اگه ...

عزيزم مرسى از پيشنهادت،امروز شوهرمو فرستادم كه يه تاب براش بگيره شايد فرجى شد

عزيزم مرسى از پيشنهادت،امروز شوهرمو فرستادم كه يه تاب براش بگيره شايد فرجى شد

خواهش میکنم گلم 

همش میگذره موفق باشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

سلام منم پسرم روی تاپ مینشوندم وغذاش میدادم یا روی رورئک یا روی اپن جاریم میبرد تو حیاط مشغولش میکرد غذا میداد یا اسباب بازی میریخت غذاش میداد و.. یا کتاب میارن مشغولش میکنن غذاش میدن و... تنوعی جواب میده  اینها برای غذا خوردن بود گفتم بعدها لازمت میشه الان که فرنی فقط میتونه بخوره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

نگران نباش یه کم تحمل کن ما بگیره  بیشتر با اسباب بازو اینا مشغول میشه

سعی کن تو هفته چند ساعت بچه رو بذاری پیش مادرت یا خواهرت   یه کم آروم شی  یه کم بزرگتر شه باباش میره بیرون 

سخته الان درکت میکنم همه این روزا رو گذروندیم اونقد شیرین میشه به این فکر کن اگه الان با آرامش رفتار کنی سه ساله که بشه چقدر با ارامشو مهربون باهات رفتار میکنه  باور کن یه دختر ۶ ساله دارم یعنی زندگی رو عشقه اونقدر که کوچلو بود اذیت شدم اونقدر الان آرامش دارم همدمه  به این روزای شاد فکر کن  

کم کم خیلی فرق میکنه خودتو آدئت نکن سعی کن کعصبی نشی 

فکر نکن ما عصبی نشدیم خیلی هامون یه جاهایی کم آوردیم  ولی الان روزای شیرینی رو پشت سر میزاریم

نگران نباش یه کم تحمل کن ما بگیره  بیشتر با اسباب بازو اینا مشغول میشه  سعی کن تو هفته چن ...

عزيزم ممنونم ازت كه بهم دلگرمى دادى.دارم رو خودم كار ميكنم.بهترازقبل شدم ولى متاسفانه هنوز به معناى واقعى كلمه مادر نيستم براى پسركم  

[QUOTE=51932785]عزيزم ممنونم ازت كه بهم دلگرمى دادى.دارم رو خودم كار ميكنم.بهترازقبل شدم ولى متاسفانه هنوز به معناى ...[/QUOTE

سلام انشالله هرروز بهتر از دیروز باشید 

ناامیدی از طرف شیطون ناامید نباش

اول به خاطر خودت تلاش کن بعد پسرت وهمسرت همه اینها با هم حس خوبی در شما به وجود خواهد آورد 

[QUOTE=51932785]عزيزم ممنونم ازت كه بهم دلگرمى دادى.دارم رو خودم كار ميكنم.بهترازقبل شدم ولى متاسفان ...

ممنونم ازشما.امروز بعضى از مطالبىكه گفتيدو سعى كردم بنويسم تا هرازگاهى مرورش كنم. امروز تا اينجاش خيلى سعى كردم رو كارام كنترل داشته باشم.اميدوارم همينطورى بتونم ادامه بدم.انشالله كه خيرببينى دوستم.

همش به خودم قول ميدم ولى وقتى ميره رو اعصاب عهدمو ميشكنم

جای به لیمو 

چای اسطو خودوس 

ین دمنوشا خوبه ارومت میکنه 

ذکر لا حول و لا قوه زیاد بگو با خودت 

حتما کم خونی داری که انقدر کم اعصابی یه ازمایش خون بده حتمااا به نظره من که کمبود ویتامین بلاخره مادر و هزار حور درده سر 

اون بچه هم بی گناه 

الان تو تاپیکای که دنبال رحم اجاره ای بودم واقعااا دلم گرفته واقعااا چرا خدا به اونا نمیده بعد به کسایی که نمیخدان و تواناییشونو ندارن میده 

خدایاا به حکمتت شکر .

feri جان، من درشرايطى مادر شدم كه اصلا امادگيشو نداشتم،دوهفته بعدعروسى.

يعنى من از نقش دختر يهو وارد نقش مادر شدم،بجاى اينكه از دختربودن به زن بودن وارد بشم و بعد مادربودن.برام واقعا سخت بود.

feri جان، من درشرايطى مادر شدم كه اصلا امادگيشو نداشتم،دوهفته بعدعروسى. يعنى من از نقش دختر يهو وار ...

حالا که الان در این شرایط هستید این نقشی که توش قرار گرفتی بپذیر وخودت بااون وفق بده وهمه تلاشت بکن برای بزرگ کردن وتربیت صحیح پسرت 

باید قبول کنی شما از یک نقش همسری به چندین درجه بالاتر ارتقا پیدا کردید شما الان مادر هستید مادر خیلی مقدس هست امیدوارم مادرنمونه همانند خانوم زهرا باشید 

باتوجه به تلاش واینکه برات مهم بوده تا دنبالش بری وخودت اگر مشکلی هست برطرف کنی مشخص که میتونی مادر خوبی باشی