2777
2789
عنوان

يه مادرم كه ديگه كم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 69 پست
ممنونم ازشما.امروز بعضى از مطالبىكه گفتيدو سعى كردم بنويسم تا هرازگاهى مرورش كنم. امروز تا اينجاش خي ...

انشاالله شما خیر همسر وفرزندتون رو ببینید نامدار باشن پسرتون وچراغ دلتون باشن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من متولد ٧١هستم. يعنى همه اين رفتارها بااينكه شش ماهشه تو ذهن بچه مى مونه؟   اولا ممنون ...

وای من مث شمام.متولد هفتاد و یک هستم.پسرم چهل و هفت روزشه شبا ک اذیتم میکنه کلا ی ادمه دیگه میشم هی غر میزنم یا هی با خودم دعوا میکنم ک حرصمو خالی کنم ولی بچم ک ساکت میشه و نگام میکنه عذاب وجدان میگیرم میگم دیگه قول میدم این جوری نکنم ولی وقتی دوباره عصبی میشم همه چیز یادم میره.خیلی سخته واسم اما الان دارم بهتر میشم  

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂

شوهرمم فوق العاده ادمه حساسیه رو بچه و بدش میاد از کارم میگه حق نداری این جوری رفتار کنی ناراحت میشه و خودش میبره میخوابونتش.اون وقت من میمونم و کلی حسای بد تو وجودم.دست خودمم نیست 

شوهرمم فوق العاده ادمه حساسیه رو بچه و بدش میاد از کارم میگه حق نداری این جوری رفتار کنی ناراحت میشه ...

من كاملااااا دركت ميكنم كه چى ميگى.واقعا سخته. شوهرمنم همينطوره دقيقا.چند روزيه دارم تمرين ميكنم كه رو خودم كنترل داشته باشم و خداروشكر ديروز موفق بودم.امروزو ديگه خدا كمكم كنه. برا شما هم دعاميكنم آرامش تو زندگيت جريان داشته باشه عزيزم

من كاملااااا دركت ميكنم كه چى ميگى.واقعا سخته. شوهرمنم همينطوره دقيقا.چند روزيه دارم تمرين ميكنم كه ...

مرسی عزیزم....واقعا سخته خدا کمکمون کنه

سلام راوک عزیزم خوبی مادرمهربون پسرگلت چطوره بهتری انشالله مواظب خودتون باشید  اوضاع در چه حا ...

دوست عزيزم سلام!

بعد مدتها پيامى كه برام فرستاده بوديدو الان ديدم!

فدات بشم. ما هم بد نيستيم.ميگذره.شكرخدا الان پسرم بزرگتر شده و يه كم عاقلتر شده.منم رو خودم بيشتر كنترل دارم و بهتر رفتار ميكنم. چه روزاى سختى داشتم. شايد باورت نشه ولى حرفاتو يادداشت كرده بودم و هرازگاهى كه عهدشكنى ميكردم ميرفتم دوباره نگاهش ميكردم💕ممنونم ازت عزيزم .سلامت باشى

دوست عزيزم سلام! بعد مدتها پيامى كه برام فرستاده بوديدو الان ديدم! فدات بشم. ما هم بد نيستيم.ميگذر ...

سلام خداروشکرکه همه چیزبهترشده ان شالله همیشه شادوسلامت باشید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود