2777
2789

سلام دوستان من سومین باریه که انتقال جنین دادم مشکلم سیستم ایمنیه قبلا پردنیزولون میخوردم ولی اینسری با شروع سیکل تحریک تخمک گذاری دکترم بهم قرص هیدروکسی کلروکین داد ثبل پانکچر قط کردم الان که انتقال دادم نمیدونم کی باید قرصو بخورم دکتربهم نگفته نگرانم نکنه باز این مشکلم به جنینام اسیب بزنه کمکم کنین چیکار کنم

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیدروکسی کلروکین مصرف میکنم دکتر بهم گفت که اگه بخوای باردار بشی باید قطع بشه دارو

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
من از چیزایی که گفتین سردرنمیارم اما ایشالا بارداری خوبی داشته باشین.ولی مگه بده ادم ایمنی بدنش بالا ...

نقص ایمنی هست بدن فکر میکنه سلولهای سالم دشمن هستن بهش حمله میکنه و اسیب میزنه این دارو واسه تعدیل سیستم ایمنی هستش

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
سلام عزیزم تی پی او من ۳۰ هست الان نگاه کردم ازمایشمو ولی یه فاکتور هست امتی هموگلوبولین اون ۳۷۰ هست ...

نارنجی جونم هستی؟منم مشکل تورودارم بهم اسپرین و هیدروکسی داده گفته بخور و اقدام کن و تا اخر بارداری بخور اما من تو نت دیدم خطر داره به تو چی گفتن گفتن تو بارداری بخوری یا قطع کنی؟همزمان مصرفش می شه اقدام کرد؟راستی برات سرگیجه و تاری دید میاره

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

سلام عزیزم هیدروکسی رو باید تا یه مقطعی تو بارداری بخوری بعدش اگه صلاح بدونه دکترت برات سرم ای وی ای جی مینویسه تا ماه ۶ بارداری باید بزنی عوارض دارو رو میدونم بدن هرکسی فرق میکنه عوارضو یجور نشون میده

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

منم سقط داشتم 2تا

جدیدا رفتم روماتولوژیست برام هیدروکسی نوشته روزی یدونه

باردار شدم باید پردنیزولون روهم شروع کنم

ب من گفته باید سه ماهه اول بارداریت هردورو بخوری

من ana م مثبت بود

منم سقط داشتم 2تا جدیدا رفتم روماتولوژیست برام هیدروکسی نوشته روزی یدونه باردار شدم باید پردنیزولو ...

عزیزم شما باردارشدی

تو بارداری هر دوتا قرصو خوردی 

منم anaمثبته

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...