2777
2789
بله عزیزم تا اخر بارداریم هردو رو خوردم ولی پوکی استخان گرفتم

سلام خوبین .میگم شما هیدروکسی و پردیلوزون رو مصرف کردین تو بارداری از چه ماهی تا چه ماهی ؟میگن واسه جنین ضرر داره راست میگن ؟میشه کمکم کنید .من برای بارداری اولم نخوردم ولی تو ۳۵ هفته بچه مرد تو شکمم البته علتش مشخص نشد حالا واسه بعدی خیلی میترسم دلم نمیخاد دیگه بچه دار شم میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما باردار شدید منم مشکل شمارو دارم دکترم بهم هیدروکسی کلروکین داده بعدش شما طبیعی باردار شدید؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
سلام خوبین .میگم شما هیدروکسی و پردیلوزون رو مصرف کردین تو بارداری از چه ماهی تا چه ماهی ؟میگن واسه ...

سلام گلم می‌دونم پست خیلی قدیمیه اما توروخدا جوابم بدید.شما چه مشکلی داشتید بچه تو شکمتون فوت شد ؟رکاتیسم داشتید ؟من یه دکتر روماتولوژی گفته باید هیدروکسی کلروکین سولفات روزی یکی بخورم ولی یکی دیگه گفته باید هم پردینیزولون۵ بخورم و دوتا هیدروکسی کلروکین سولفات حالا دودلم کدوم گوش کنم.شما چه فاکتوری بالا بود چه فاکتوری مثبت بود براتون؟ من esr69وcrpمثبت ولیanaمنفی.شما انوکساپارین استفاده می‌کردید آسپرین چی؟

من از چیزایی که گفتین سردرنمیارم اما ایشالا بارداری خوبی داشته باشین.ولی مگه بده ادم ایمنی بدنش بالا ...

عزیزم سیستم ایمنی بدن بالا نیس یه نوع بیماری خود ایمنیه که سیستم ایمنی بدن به خودش حمله میکنه و به بافت ها و اندام های بدن آسیب میزنه و اون دارو ها سیستم ایمنی بدن رو سرکوب میکنن تا بتونن روند بیماری رو کند و تاحدودی کنترل کنن

سلام گلم می‌دونم پست خیلی قدیمیه اما توروخدا جوابم بدید.شما چه مشکلی داشتید بچه تو شکمتون فوت شد ؟رک ...

بله گلم من کل بارداری هم اناکسا میزدم هم اسپرین میخوردمدالبته اسپرین ووهفته ۳۵ قطع کردم بخاطر سزارین .کل بارداری هم هیدروکسی خوردم خداروشکر همهدچی خوب بود

بله گلم من کل بارداری هم اناکسا میزدم هم اسپرین میخوردمدالبته اسپرین ووهفته ۳۵ قطع کردم بخاطر سزارین ...

یعنی تو بارداری جدید هیدروکسی کلروکین خوردید و الان خداروشکر نی نی تون به دنیا اومده وسالمه و سلامت .بارداری قبلی مشکل خوردید نمیخوردید؟

بله گلم من کل بارداری هم اناکسا میزدم هم اسپرین میخوردمدالبته اسپرین ووهفته ۳۵ قطع کردم بخاطر سزارین ...

گلم میشه جوابم بدید شما هیدروکسی کلروکین چه دزی و چندتا میخوردید و تا هفته اخر خوردید؟ پردینیزولون۵ چی چندتا و تاکی میخوردید ؟تو اینترنت نوشته برای جنین عوارض داره خیلی میترسم من ana منفی بود نمی‌دونم چرا دکتر بهم داد. بچتون سالمه؟شنوایی بینایی شنیدم تاثیر داره توروخدا جواب بدید و اینکه 

منم سقط داشتم 2تا جدیدا رفتم روماتولوژیست برام هیدروکسی نوشته روزی یدونه باردار شدم باید پردنیزولو ...

عزيزم anaمثبت باشه يعني چي ؟

يا حضرت علي اصغر(ع) دوستت دارم ❤️❤️❤️
سلام خوبین .میگم شما هیدروکسی و پردیلوزون رو مصرف کردین تو بارداری از چه ماهی تا چه ماهی ؟میگن واسه ...

سلام خسته نباشید میدونم این تاپیک و خیلی وقته زدین الان من هفته ۳۶ بارداری ام هیدروکسی میخورم و اسپیرین روزی دوتا ک دیروز قطع کردم ولی هیدروکسی و باید بخورم .شما نی نی تون اومده سالمه ؟خوبین ؟پوکی استخوان از کجا متوجه شدین ک گرفتین؟

حدااقل شما جواب بدین؟  بچه اتون سالمه؟ مشکلی نداشتین؟

سلام منم الان باردارم بايد هيدركسي بخورم شما چيشدي؟

فقط اينو ميدونم تا خدا نخواد نميشه.🌹🙏🏻بعد از دوتا سقط سومين بچم با سركلاژ تو شكممه خدايا خودت سالم نگهش دار🙏🏻😭يه صلوات براش بفرستيد لطفا🌹