2777
2789

سرچند موضوع کاری تبریک گفتم گذاشتن دوروز دیگ یا مثلااخر شب فقط نوشتن ممنون 

گفتم بمیرم دیگه باهشون پیام نمیدم داداشم میگه زودرنجی اخه انلاین شده بودن

برام مهم نیست

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که فقط نوشته ممنون منم باشم ناراحت میشم،تولد خواهرم پارسال واسش استوری گذاشتم واتس اپ همه دیده بودنش الا خودش خیلیی ناراحت شدم

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

به ادم حس بدی میده

اره بخدا، البته دیگه من خواهری ندارممم،خواهرم معلمه‌ سال های قبل بهش گفتم اجی بیابریم کافه تولدتو اونجا بگیرم،بعدها دیدم باشاگرداش رفته کافه تولد گرفتن واسش

پنج ماه پیش تولدش بود،شوهرش همه ی دوستاش رو دعوت کرده بود منو دعوت نکرده بود،بعد شوهرش به مامانم گفته بود برای مهموناش غذا درست کن، بعد مامانم گفتش راستی برای سپیده هم مرغ بزارم،(شامشون زرشک پلوبامرغ)بود،اونم گفتش اره،درصورتی که دعوتم نکرده بود

دقیقه ی نود دعوتم کرد روز خودِ تولدش

حیفففف از پولی که دادم براش هدیه گرفتم،متاسفانه قدرمو نمیدونه،۳۱سالمه فکرکرده بچه ام

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن