سلام دوستان من سومین باریه که انتقال جنین دادم مشکلم سیستم ایمنیه قبلا پردنیزولون میخوردم ولی اینسری با شروع سیکل تحریک تخمک گذاری دکترم بهم قرص هیدروکسی کلروکین داد ثبل پانکچر قط کردم الان که انتقال دادم نمیدونم کی باید قرصو بخورم دکتربهم نگفته نگرانم نکنه باز این مشکلم به جنینام اسیب بزنه کمکم کنین چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم میشه جوابم بدید شما هیدروکسی کلروکین چه دزی و چندتا میخوردید و تا هفته اخر خوردید؟ پردینیزولون۵ ...
سلام عزیزم من یه بچه دارم بچه ی دومم رو تو ۳۶هفته تو شکمم از دست دادم الان باردارم و۶هفته ام دکتر برام هیدروکسی کلروکین وپردنیزولون ۵درصد نوشته البته هیچ مشکلی ندارم همه ازمایشام خوب بود ولی دکتر گفت چون مرگ داخل شکمی داشتی برات نوشتم زدم نت خیلی عوارض داره ترسیدم شما تا اخر بارداری خوردین کوچولوتون سالم به دنیا اومد؟