2777
2789
ان شاالله بارداری بعدی

يني چي؟ ميشه توضيح بدي

فقط اينو ميدونم تا خدا نخواد نميشه.🌹🙏🏻بعد از دوتا سقط سومين بچم با سركلاژ تو شكممه خدايا خودت سالم نگهش دار🙏🏻😭يه صلوات براش بفرستيد لطفا🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفته بخور. نگران نباش. طوری نمیشه. 

نوشته بودي ايشالله بارداري بعدي نفهميدم منظورتو فكرزم سقط شده

فقط اينو ميدونم تا خدا نخواد نميشه.🌹🙏🏻بعد از دوتا سقط سومين بچم با سركلاژ تو شكممه خدايا خودت سالم نگهش دار🙏🏻😭يه صلوات براش بفرستيد لطفا🌹
سلام گلم شما هیدروکسی کلروکین سولفات خوردید بچه اتون سالمه تا هفته چند بارداری خوردید و چندتا و چه د ...

سلام شمام هيدروكسي خوردي چيشد؟

سلام خسته نباشید میدونم این تاپیک و خیلی وقته زدین الان من هفته ۳۶ بارداری ام هیدروکسی میخورم و اسپی ...

سلام خوبین؟

بچه شما بدنیا اومد؟ شما تو بارداری هیدروکسی کلروکین سولفات ۲۰۰ میخوردید 

خدایی نکرده رو بچه تون تاثیر بدی ک نداشت ؟

...
گلم میشه جوابم بدید شما هیدروکسی کلروکین چه دزی و چندتا میخوردید و تا هفته اخر خوردید؟ پردینیزولون۵ ...

سلام عزیزم من یه بچه دارم بچه  ی دومم رو تو ۳۶هفته تو شکمم از دست دادم الان باردارم و۶هفته ام دکتر برام هیدروکسی کلروکین وپردنیزولون ۵درصد نوشته البته هیچ مشکلی ندارم همه ازمایشام خوب بود ولی دکتر گفت چون مرگ داخل شکمی داشتی برات نوشتم زدم نت خیلی عوارض داره ترسیدم شما تا اخر بارداری خوردین کوچولوتون سالم به دنیا اومد؟

چون ۶ هفته و ۳ روز رفتم گفتن قلبش تشکیل نشده و ۵۰ درصد احتمالش هست 

وای عزیزم تا ۹هفته فرصت هست برا تشکیل قلب انشااله که تشکیل میشه بد به دلت راه نده**۶هفته که خیلی زوده شاید لقاحت دیر بوده