2777
2789
عنوان

اوناییکه دوتا دختر دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4174 بازدید | 173 پست
خب الان من دوتا پسر دارم فک میکنی کم چرت میشنوم نمونهاش خدا به هرکس و ناکسی پسر میده به برگزیده های ...

دقیقا من یه پسر دارم تمام این حرفهارو شنیدم🤣🤣

یکی میگه هیچی دختر نمیشه دختر نداری انگار بچه نداری😐

نمیدونم دختر فقط غمخوار پسردارا بدبختن

بعد کلی افسانه راجع به دختر داشتن ساختن که نمیدونم هر مردی زنشو دوس داره بچه اش دختر میشه واز این چرت وپرتا🤣🤣

خیلی از دخترداراهم که دیدم پست میزارن پن بخاطر دختر داشتنم تا ابد به خودم احترام میزارم🥴😐😐🤣🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بگو چشم سفارش میدیم یه دخترهم بسازن واسمونیه جوری میگن انکار دست خودمونه🤣

من خودم چون شاغلم اصلا بچه نمیخواستم خدا عنایت کرد ترجیحم به پسر بود که چون دوتا پسرهام دارن واردسن نوجوانی میشن منم شاغلم ....خیالم راحتتربود که بذارمش و برم سرکار

مادرمم فوت کرده دخترر انمیشه هرجاگذاشت...

من باهاشون خوب وبی احترامی نمی کنم اما اگربخوان مدام جلوهمسرچیزی بگن میشورمشون پهن می کنم 

همسرمم اول ازپواج گفته کسی چیزی گفت همونجا جواب بده نیا به من غربزن 

اجازه شوداده اما من دوست ندارم جواب بدهم ودل کسی رابشکنم اما گاهی برای اینکه تکه انداختن را بذارن کنار

آدم مجبوره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به هرحال اطرافیان حرفی برای گفتن دارن دیگه مال شما که ماشالله پسره باز تیکه میندازن

اره حرف می زنند 

شکر خدا همسرم هربدی داره درخصوص جنسیت زر مفت نمی زنه 

و اینبارکه بارداربودم به همسرم گفتم نسبت به اون دوتای قبلی سنم رفته بالابدنم نمیکشه خیلی بیشتر کمکم بوده وهست 

هم خودش هم پسربزرگمو مدام میگه کمک کن 

اره بابا مردم هرچه بشه حرف می زنند ادم خودش بایدبچه هاشو بالا ببره 

من هم باردارشدم گفتم مطمینم پسره اینم

امینوسنتزشدم به خواهرام گفتم اونقدرکه گفتید دختردختر ناشکری کردین 

شایدعقب مانده باشه وسقط بکنمش 

دیگه بعد اون هیچکس حرفی نزد همه شون هم الان چشم میکشن کی دنیا بیاد

کلاخانواده ی ما بچه دوست هستند نه بگم بچه ی من

منم امروز فهميدم بچه ام دختر شوهرم ذوق نكرد اندازه خودم ،منم بهش گفتم به درك

منم اون روزی که به شوهرم دختر دومم رو گفتم دختره فهمیدم که خیلی خوشحال نشد چون عاشق پسر بود به زبون نمیاره خیلی هاا ولی میدونم گاهی گفته ولی الان خیلی دوست داره دختراش رو هر کاری هم براشون میکنه وقتی میان تو زندگی اینقد شیرین هستن که اصلا جای خودشون رو باز میکنن

منم نی نی ام دخمله 

راستش من دوسداشتم بچه اولم پسر باشه رفتم رژیم گرفتم بعد باردار نمیشدم سه سال رفتم در مطب میگفتم خدایا ببخشی فقط بچه بهم بده

الانم هرکی دخملمو دوسنداره میگم بدرک مهم من و باباشیم که عاشقشیم منتظرشیم که به دنیا بیاد 

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

من خودم چون شاغلم اصلا بچه نمیخواستم خدا عنایت کرد ترجیحم به پسر بود که چون دوتا پسرهام دارن واردسن ...

جدای مسئله پسر خوبه یا دختر حس کردم فک میکنید که پسر رو میشه با خیال راحت دست کسی سپرد متاسفانه الان خطر آسیب برای پسر و دختر برابر هست پس خیلی مواظب بچه اتون چه پسر چه دختر باشید اون مال قدیم بود که میگفتن آسیب بیشتر متوجه دختراس الان جامعه به تعداد فراوان نشون داده آسیب برای پسر بچه ها هم خیلی زیاد هست

جدای مسئله پسر خوبه یا دختر حس کردم فک میکنید که پسر رو میشه با خیال راحت دست کسی سپرد متاسفانه الان ...

بله من خودم آسیبها کار می کنم اما خوب دختر نگهداریش سخت ترهست 

حالا نمیخوام خیلی چیزها بگم که دیدم و.....

در کل برام تربیت ونگه داشتن دختر راحتتره چون دوتاپسربزرگ کردم

بله من خودم آسیبها کار می کنم اما خوب دختر نگهداریش سخت ترهست حالا نمیخوام خیلی چیزها بگم که دیدم و. ...

منم چون مددکار اجتماعی هستم و آسیب دختر و پسر هر دو رو دیدم گفتم که حواستون باش متاسفانه افکارقدیم که نگهداری دختر سختتره همچنان برای شما برقرار هر طور خودتون صلاح میدونید

منم چون مددکار اجتماعی هستم و آسیب دختر و پسر هر دو رو دیدم گفتم که حواستون باش متاسفانه افکارقدیم ک ...

برای اینکه اسیبهای زیادی دیدم چه در دختر چه در پسر

وچون دوتاپسردارم که واردسن نوجوانی میشن ترجیحم اینه این فرزندم هم پسرباشه البته دلایل شخصی وخانوادگی هم دارم 

من نگفتم پسر اسیب نمی بینه اما ترجیح من اینه جنسیت بچه هام یکی باشه واصلا ربطی به افکارقدیمی وجدید نداره

وگفتم چیزهایی دیدم و تجربه کردم که گفتنشون تو سایت عمومی به صلاح نیست.....

کسی که خودش توبخش اسیبهای اجتماعی سالها کارکرده همه چیز رادیده و شنیده 

این که مددکار اجتماعی هستید دلیل نمیشه اسیبها را ازمن که توقعر آسیبها هستم بهتر دیده ودرک کرده باشید 

همین پیش داروری تون دلیل بر کم تجربه بودنتون عست 

چون توپست قبلی هم گفتم مسائلی هست که صلاح نمیدونم اینجا بگم  

استارتر شما دو تا پسر هم می اوردی همین حرفا را میشنیدی. کلا در دهن بقیه نمیدونم چرا بسته نمیشه. به خدا هرچی گرفتاری ها بیشتر در دهن مردم بازتر، شما یا دیگران برای جنسیت بچه، یکی برای رشته اش، یکی برای شغلش، یکی برای ثروتش....

وااای الهی میشد در دهن کسانی که حرف دهنشون را نمیفهمند، دوخت.

شوهرت هم دست توی جیبش کنه برید ای وی اف، این بچه هم از اونه، پس حق ناراحت کردن نداره!

هر کسی را میبینی به ضعیفتر از خودش میخواد زور بگه، شوهرت هم دلش از هرحا پر باشه این موضوع را برات پر رنگ میکنه

واضح نوشتم نمیتونی بخونی؟

استاتر 

وقتی لقاح صورت میگیره 

و تخم تشکیل میشه 

عاملی که باعث میشه 

بچه دختر بشه یا پسر 

مرد هست نه زن 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه