2777
2789
عنوان

بابام تنهایی تنها داره میره اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 42 پست

ب مادرت بگو بره.. با حرف بابات کار نداشته باشید 

بعدا حرف درست میشه فلانی نیومد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که جراحی قلب باز میکنه اصلا همراه نمیخواد

کسی که عمل به این مهمی داره نبایدکسی ازخانواده اش پیشش باشه بایدمریضو ول کنن بیمارستان بیان بگن ولش کن همراه نمیخاد؟؟؟این چه منطقیه دارین؟؟؟حتی آی سی یو هم بره اعضای خانواده بایدبهش سربزنن😑

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بابات ی ماهه بیمارستاه هنوز عمل نکرده

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

کسی که عمل به این مهمی داره نبایدکسی ازخانواده اش پیشش باشه بایدمریضو ول کنن بیمارستان بیان بگن ولش ...

سر زدن با همراه دائمی داشتن فرق داره 

وقتی نمیزارن کسی بالا سرش باشه 

همراه میخواد بره توی سالن انتظار بیماریتان بشینه؟

خوب میاد خونه بعد روزی دو سه بار میره سر میزنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کسی که عمل به این مهمی داره نبایدکسی ازخانواده اش پیشش باشه بایدمریضو ول کنن بیمارستان بیان بگن ولش ...

خیلی وقته بستریه . همراهم نداشت این مدت 

حال عمومیش  خوب بود دیگه کسی به عنوان همراه نرفت پیشش 

واقعا سه هفته  شده که تنها تو بیمارستانه نهایتا روزی دوساعت بهش سر میزنن 

مریض تو بیمارستان دلگرمی میخواد .مخصوصا اتاق عملی باشه..من بعد عمل سزارین چند ساعت مادرم رفت ..‌همراها دیگه تخت نوزادم بردن وسط اتاق ک راحت رفت و آمد کنند.  دکتر مامایی آمد آنقدر سرکوفت زد چرا این مریض همراه نداره و دلم شکست خدا می‌دونه .. 

بیمارستان عملی باشی همراه نداشته باشی هیچ کسی به فکرت نیست . هیچ کسی.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
کلا امروز شما نمیبینید دیگه بعد عمل هم میبرنccuنیاز به همراه نیست تا فردا شایداز ccuبره بخش یا بمونه ...

قبل عمل رو میگم کسی نیست یه روحیه بهش بده 

خواهر برادر کوچیک دارم اونا ام ندیده چند روزه . گفته الان نمیخوام ببینم فکرم میمونه پیششون برم دربیام بعد بیارید 

ایشا... بابات بمیره ک مامانت از دستش راحت شه 

بعدم مامانت شما بچه های بی چشم و رو بفرسته خونه مادربزرگه خبیستون و خودش یه نفسه راحتی بکشه 

اسی از خودتو و باباتو و مامانبزرگه ت و خواهرده سالت متنفرم 

ایشا... بابات بمیره ک مامانت از دستش راحت شه بعدم مامانت شما بچه های بی چشم و رو بفرسته خونه مادربزر ...

چرا ؟چی شده

ایشا... بابات بمیره ک مامانت از دستش راحت شه بعدم مامانت شما بچه های بی چشم و رو بفرسته خونه مادربزر ...

بابای خودت بمیره که بلد نبوده تربیت کنه 

منم از شما و خانواده ات متنفرم