2777
2789
عنوان

اوناییکه دوتا دختر دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4174 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال روحیم داغونه

برات نباید مهم باشه ...خدا هیچ کاری رو بی حکمت نمیکنه...پسر دار می‌شدی پلی عمرش کوتاه بود یا مریض میشد خوب بود؟؟منم الان باردارم یه دخترم دارم قلبن دلم میخواد پسر باشه ولی اگرم نباشه میگم خدایا شکرت

دقیقا اومدم همینو بگمخدا شاهده روزی نبود به من نگن دختر نداری فلان میشی پسر ولت میکنه گریه کن نداریج ...

به منم میگن‌متاسفانه ودل آدم روخالی میکنن استارترناراحت نباش دخترخیییلی خوبه توروخدا  ارامشی که خدابهت داده روخراب نکن ووتادخترجوخونه خیلی آرومتره مادراحساس تنهایی کمتری میکنه من خودم که‌پسردارم خونمون میدون جنگه تازه هموزکوچیکن حدارحم کنه به دوران نوجوانی وجوانی شون البته توکل به خداچون عمیقا اعتقاددارم خدابهترمیدونه

اهاااان اینو یادم رفت بگم گاهی میگم کاش برم بچه به سرپرستی بگیرم همیشه دوست داشتم این کارو . چون دخترام بزرگ شدن یکیشون به تازگی رفته المان یکی دیگه هم  شاید در آینده  بره باورت نمیشه میگم اینم دختر بگیرم .اگه بهم میدادن و قصدم جدی بود باز میرفتم دختر میگرفتم😜 اینقد دختر خوبه . واسه مامانا که دختر خوبه مثل یه برگ برنده میمونه😍 حالا باباهارو نمیدونم 

کلا  چند تا بچه ی همنجس داشتن خیلی خوبه ما سه تاخواهر همه جا باهم میریم با دختر خالمم میشیم چهارتا خواهر ...

از استخر گرفته تا باشگاه و کوه نوردی وآرایشگاه وخرید و کلی عشق و حال دخترونه ...

انقدر باهمیم بهمون میگن در آینده هم حتما میخوان شما چهارتا باهم زندگی کنید😂

دلم میخواست یه خواهر دیگه هم داشتیم .

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

خب الان من دوتا پسر دارم 

فک میکنی کم چرت میشنوم 

نمونهاش خدا به هرکس و ناکسی پسر میده به برگزیده های جهان دختر میده

پسر ولت میکنه تو خونه سالمندان

پسر سرب داغ میریزه دهنت 

پسر فلان 

😆😆هدف اسکی رو مغز هست چه دختر چه پسر داشته باشی 

مامان دوتا گل پسر

اهاااان اینو یادم رفت بگم گاهی میگم کاش برم بچه به سرپرستی بگیرم همیشه دوست داشتم این کارو . چون دخت ...

منم در این مورد پرس و جو کردم 

اگه الان ثبت نام کنید حدود پنج سال دیگه نوبتتون مبشه ،چون اولویت چندم هستین 

بعد  هم جنس بچه های خودتون میدن اکثرا 

حال روحیم داغونه

تا زمانی که ی مادر ضعیف باشی برای دخترات همینه دیگران به خودشون اجازه میدن بهتون توهین کنن 

مگه دختر داشتن چشه به این خوبی 

واقعا تاسف داره ی مادر برای حرف مردم ناراحته چرا دختر داره

من دوتا پسردارم سومی هم پسره همسرم دوست داشت دختربشه نه الان خوشحاله میخواد دنیابیاداما خواهربرادرها ...

بگو چشم سفارش میدیم یه دخترهم بسازن واسمون

یه جوری میگن انکار دست خودمونه🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببین من الان دومیو حامله م بخدا بارداری راحت نیست هنوز بدنیا نیومده شوهرم میگه یکی دیگه بعد باید بیا ...

قدرت نه گفتن ندارید؟

دختراتون فقط شمارو دارن حالا شماهم میخوای بکوبونیشون؟

مگه دست خودشون بوده اوردینشون؟

شما و همسرت موظفی بهترین زندگی رو برای دوتا دخترت فراهم کنی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️