2777
2789

بنده قبلا30کیلو کم کردم تو سه ماه فقط با حذف تنقلات و برنج و نون و شکر و شیرینیجات،قبل غذا دولیوان آب میخوردم قبل سیر شدنم دو لیوان 💓🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حذف کلی هله هوله شیرینی جات قند شکر نوشابه دلستر غذای کم چرب پیاده روی غذانو کم میخورم برنج در پنج یا هفت قاشق تزدیک ده کیلو کم کردم اما رعایت نکردم دوروز دو کیلو برگشت داشتم باید حواست باشه

بنده قبلا30کیلو کم کردم تو سه ماه فقط با حذف تنقلات و برنج و نون و شکر و شیرینیجات،قبل غذا دولیوان آ ...

یعنی اصلا نون و برنج نمیخوردین؟؟ ریزش مو نداشتین؟؟

ورزشم میکردین؟؟

کالری شماری هم کردین؟؟

یعنی اصلا نون و برنج نمیخوردین؟؟ ریزش مو نداشتین؟؟ ورزشم میکردین؟؟ کالری شماری هم کردین؟؟

کالری شماری نکردم ،ریزش مو هم نداشتم چون سبوس برنج و جوانه گندم استفاده میکردم روزانه نیم ساعت پیاده روی داشتم💓

من حذف کلی هله هوله شیرینی جات قند شکر نوشابه دلستر غذای کم چرب پیاده روی غذانو کم میخورم برنج در پن ...

منم دقیقا مشکلم همینه تا چند کیلو کم میکنم دوباره میخورم دوبرابر اضافه میکنم

با رژيم دكتر ١٤ كيلو كم كردم

تو طول رژيم دو هفته خوردم فقط ٣٠٠ گرم اضافه كردم!

خيلي ازش راضيم سريع چاق نميشم الانم تو تثبيت رژيم ١ ماهم هستم

كالري شماري و رژيم پروتئين هم قبلا گرفتم ولي همش زود برگشت بدترم برميگرده بي انرژيم ميشدم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

منم بیست و پنج کیلو تو چهار ماه کم کردم با رعایت گروهای غذایی ولی بعد از زایمان دومم دوبا ره ده کیلو اضافه دارم الان باز دارم کم میکنم تا عید ایشالا کم میکنم تاثیر رعایت گروه غذایی زیاده و باعث میشه ریزش مو و کم خونی نگیریم

معمولا با بازی های رقص ایکس باکس میرقصم خیلی خوووبه

جاست دنس عالیههههههه منم بعضی وقتا میرقصم اگه پایه باشی باهم از امروز شرو کنیم رقصیدن و یک ساعت با ایکس باکس💓

من بدون دکتر تقریبا ۱۳ کیلو کم کردم ، همه چیز هم خوردم و نمی خواستم از نظر روحی به خودم فشار بیارم که مثلا شکلاتی که دوست دارم رو نخوردم.

ولی کاری که کردم از همه ی اون چیزایی که می خوردم ، کم میخوردم.

ناهار کم .. شام کم .. پفک و چیپس و هر چیز دیگه هم که پیش میومد میخوردم ولی در حد چند عدد..

عادت دارم روزانه با چایی چند تا شکلات تلخ بخورم ، میزان شکلات تلخم رو کم کردم ولی باز قطع کامل نکردم.

و هر روز فعالیت میکردم ، نه در قالب ورزش .. فقط کارخونه بیشتر میکردم ، پیاده روی می رفتم واسه خرید ، و مسافتی که با ماشین پنج دقیقه ای میرفتم ، پیاده می رفتم.

کلا اصلا نذاشتم بفهمم توی رژیمم و حتی پیاده روی هم واسه خرید و کارهام بود نه باز بحث ورزشی..

دیدم انقدر وزنم داره میاد با این روش پایین که به قول همسرم میگفت محو نشی !!!

الان همون کارها رو اروم تر انجام میدم که ثابت موندم چند ساله