2777
2789
من فکر میکنم دیگه همین طوری داشت هی کم میشد با این روش بی رژیمی که از خودم اختراع کردم.. ولی دیدم ز ...

بهتر . چیه چاقی و اضافه وزن من با وزن ۷۱ باردار شدم و دکتر گفت باید وزن کم میکردی قبل بارداری.   یه مدت میرفتم پیاده روی بعد باردار شدم 

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مشکلم همینه تا چند کیلو کم میکنم دوباره میخورم دوبرابر اضافه میکنم

اره دیگه

ماها تا اخر عمرمون برای حفظ انداممون باید همیشه کنترل کنین البته یه خوبی داره دیگه مطمئنیم قند چربی نمیگیریم میتونی یه برش کیک شکلاتی بخوری اما خب دیگه بازد یه وعده غذاتو حذف کنی جاش ورزشتم تایمشو بیشتر کنی من دیگه از چاقی خسته شدم

خسته شدم از بس برای مانتو لباس راه رفتم

خسته شدم که باید کلی مول بدم ولی لباس تو تنم بازم قشنگ نباسه

خسته شدم که از بس ارزوی یه شرت سوتین خوشگل داشتم

خسته شدم که از چاقی بند سوتینم میومد نزدیک گردنم😐

خسته شدم از زانو درد

گردن درد

من متنفرم از شیرینی

از نوشابه

خوردن هبچ لذتی نداره فقط واست یه عذاب وجدان میزاره که همونم کوفتت میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1569701/خانمایی-که-میخان-خوش-اندام-بشنبیاین-با-هم-شروع-کنی ...

الان میام میبینم عزیزم 

دوستانی که میخوان وزن کم کنن بیاین با هم کم کنیم که ارادمون قوی تر بشه

تا عید چیزی نمونده  

منم از دیروز با کالری شماری کرفس شروع کردم،تاپیکم زدم اگه کسی هستزا هم شروع کنیم متاسفانه حمایت چندا ...

کرفس خیلی تلخه . یه بار آب کرفس گرفتم بخورم حالم خیلی بد شد اما باردار نبودم اون زمان

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
الان میام میبینم عزیزم  دوستانی که میخوان وزن کم کنن بیاین با هم کم کنیم که ارادمون قوی تر بشه ...

مرسی عشق💋💋💋 اگه با هم شروع کنیم ارادمون قوی تر میشه

کاربری قبل معلق شد...😳😐 باتجکر از نینی یار،زندگی زیباست❤amir❤
کرفس خیلی تلخه . یه بار آب کرفس گرفتم بخورم حالم خیلی بد شد اما باردار نبودم اون زمان

کالری شماری کرفس برنامس عزیزم منظورش خود کرفس نیس💓

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
وااای دقیقا حرفای دل منو زدی    

جدی تصمیمتو بگیر و ازش برنگرد حیف اون اندام قشنگی که پنهون شده نیست به حدی متنفر شدم از چاقی بعضی وقتها بیشتر از یه ساعت میاده روی میکنم خیلی خیلی عصبانی میشم وقتی نیرم رو ترازو میبینم بخاطر پر خوری زحماتم هدر رفته یک کیلو اضاف کردم 

عزيزم قرص تنوييد ريتارد بگير از داروخانه بخور در عرض يك ماه نصف ميشي من عوارضشو سرچ كرده بودم اما وقتي خوردم هيچزعوارضي نداشت.فقط يكم روي خواب تاثير داره 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟