2777
2789

چون می‌خوام خودت سالن بزنم بعدا ..رنگ مو میکاپ شنیون کوتاهی مو اصلاح صورت و دارم آموزش میبینم دوست دارم مدتی برم سالن کسی سرکار تا تجربه کنم اما میگن اونجا فقط کارهای بند انداختن و بهت میدن 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

درسته دیگه 

بدون مدرک و اموزش که نمیشه کار اصلی انجام بدی

من میرم ارایشگاه اجازه نمیدم کسی غیر خود ارایشگر کاری برام انجام بده ، فقط اصلاح 

مشکلی پیش بیاد پای صاحب سالن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته دیگه بدون مدرک و اموزش که نمیشه کار اصلی انجام بدیمن میرم ارایشگاه اجازه نمیدم کسی غیر خود ارا ...

نه دارم مدرک تخصصی میگیرم میگم بعدش 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خب دیگه باید خاک بخوری چندسالی تا بشی اوستا

.وا چندسال ؟؟

نه دارم مدرک تخصصی میگیرم میگم بعدش

اگر سالن مستقل نمیتونی

میشه صندلی یه لاین رو اجاره کنی تا قرارداد داشته باشین و مسئولیتش با خودت باشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اگر سالن مستقل نمیتونیمیشه صندلی یه لاین رو اجاره کنی تا قرارداد داشته باشین و مسئولیتش با خودت باشه

برای اجاره صندلی نیاز به سابقه کار نیست ؟

عزیزم‌من دیروز هم پرسیدم جواب ندادینچقد هزینه کردین؟

کلاس رنگ شنیون میکاپ کوتاهی مو اصلاح صورت ابرو شد ۲۶ میلیون البته من تازه دو جلسه رفتم فقط ۲ میلیون دادم قرار شده بقیشو بعدا بدم 

کلاس رنگ شنیون میکاپ کوتاهی مو اصلاح صورت ابرو شد ۲۶ میلیون البته من تازه دو جلسه رفتم فقط ۲ میلیون ...

وای چقد زیاد

موفق باشی گلم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

وای چقد زیادموفق باشی گلم

ممنون عزیزم 

اره خیلی زیاده من فقط دو میلیون دادم اگر بتونم از کسی قرص بگیرم بقیشو میرم ...

تازه اینجایی که من رفتم زیر نظر فنی حرفه ای هست خیلی مناسب تر هست ...تو شهرمون ی آموزشگاه دیگه از هر لاین چند میلیون گرون تر میگیره مثلا اینجا به من گفتن آموزش کوتاهی مو ۴ تومن یک جا دیگه می‌گفت ۷۵۰۰

ممنون عزیزم اره خیلی زیاده من فقط دو میلیون دادم اگر بتونم از کسی قرص بگیرم بقیشو میرم ...تازه اینجا ...

نمیشه بری پیش یه آرایشگر یاد بگیری بعد امتحانش بدی؟

حتما باید بریم فتی حرفه ای ثبت نام کنیم؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

نمیشه بری پیش یه آرایشگر یاد بگیری بعد امتحانش بدی؟حتما باید بریم فتی حرفه ای ثبت نام کنیم؟

نه میشه پیش آرایشگر یادگرفت البته طرف باید مدرک مربیگری هم داشته باشه من دو سال پیش ، پیش یه خانم آرایشگر که مدرک مربیگری داشت و سالنش آموزشگاه هم محسوب می‌شد دوره مقدماتی رو یاد گرفتم تو تخفیف گذاشته بود کلا دو و نیم شد هزینه کلاسم واقعا زن منصفی بود بستگی داره چجور آدمی به تورت بخوره بعضیا هستن فقط میخوان هنرجو رو بچاپن هیچی هم یاد نمیدن

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نه میشه پیش آرایشگر یادگرفت البته طرف باید مدرک مربیگری هم داشته باشه من دو سال پیش ، پیش یه خانم آر ...

ممنون از راهنماییتون