2777
2789

من از یه خانمی رژیم کتوژنیک رو گرفتم امتحان کنید عاااااالییییییییییییییییییییههههههههه

یعنی خود خود معجزه اس 

فقط با خوردن غذای چرب و خوشمزه لاغر میشی 

اینم شمارش ۰۹۰۵۹۱۵۲۶۹۷

روزانه 3سیب درختی7خرما3لیوان شیر یا دوغ یا ماست،سه لیوان سالاد،صبح با شیر یه قاشق تخم کتان ،بقیه روز ...

کل روز فقط همینارووو؟؟؟

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 20 کیلو کم کردم ظرف 3ماه. به شماهایی که میخایید درست حسابی وزن کم کنید توصیه میکنم این کلینیکی که من رفتم برای لاغری و نتیجه گرفتم برید شک نکنید به وزن دلخواهتون می‌رسید بدون اینکه اذیت بشید. اینم شمارشه(44483079_0919090683) 

بنده قبلا30کیلو کم کردم تو سه ماه فقط با حذف تنقلات و برنج و نون و شکر و شیرینیجات،قبل غذا دولیوان آ ...

تروخدا بگو چجوری و وعده های غذاییت چی بوده خواهش میکنم،واقعا تو ۳ ماه ۳۰ کیلو کم کردی؟

من ۲۷ کیلو اضافه وزن دارم!!! و فکر میکنم هیییییچوقت وزنم پایین نمیاد😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم

ببین اوایلش همه چی میخوردم بجز شیرینی و نون و برنج

یعنی صبحانه دوتاتخم مرغ املت میخوردم 

میانوعده میوه و خرما و گردو

ناهار ی کاسه خورشت یا چهار پنج تا کتلت یا دوسیخ جوجه و اینا با مخلفات

شامم همیطور

بعد معدم کوچیکتر شد 

صبحانه پنیر و عسل و چایی

میانوعده میرفتم مدرسه

خرما و گردو

میومدم خونه میخوابیدم عصر یه کاسه خورشتی چیزی میخوردم هم ناهار بود هم شام این دوره اکثر غذاهام با روغن زیتون بود یعنی همشون شبم میوه و اینا

این مدت اصلا کیک و شربت و شیرینی و پفک و چیپس و پیتزا نخوردم حتی فست فود میخوردم خالی

مثلا سوسیس بندری خالی فلافل خالی

بعد که لاغر شدم دیگه فقط برنج و نون و شکر نخوردم

یعنی کیک میخوردم

پفک میخوردم

پیتزا اینم نبود که کم بخورم

هرروز هررررروز یه سیب زمینی با پنیر و یه قارچ سوخاری و پنج تا پفک و حتماااا میخوردم😐

همه چی بجز نون و برنج و شکر

دوسالم وزنم ثابت بود

ولی دیگه افتادم رو برنج و نون و فست فود

شدید چاق شدم😐🐀

اها اینم بگم تا ب وزن ایده ال برسم قبل ناهار و شام حتماااا سه لیوان اب و میخوردم

قبل سیر شدنمم همینطور

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
من الان یه رژیم گرفتم خیلی سخته دکتر داده بهم ولی تو 12روز 5کیلو تا7کیلو با روزی یک ساعت کم میشه 💓

شما نون و برنج حذف کرده بودی چی میخوردی؟ این رژیم ک میگید ۵کیلو کم میکنه چجوریه؟

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

من بغعد بارداریم خیلی اضافه وزن پیدا کردم نمیدونم چی کار کنم افسردگی گرفتم دیگه فکر کنم نمیتونم وزنمو کم کنم کمکم کنید من طرفای کرج میشینم دکتر خوب یا مشاور تغذیه ای که خودتون استفاده کرده باشین نتیجه گرفته باشین میشه معرفی کنیدددد 

رژیم غذایی و ورزش بهترین راهه ولی اصولی پیش برو اصولی نباشه فایده ای که نداره هیچ ممکنه ضررم داشته باشه برات بری دکتر طبق بدن خودت برات برنامه میده من اضافه وزن زیادی نداشتم ولی میخواستم شکم و پهلوهامو آب کنم هم ورزش میکردم هم رفتم پیش دکتر رجبی تو مرزداران طبق برنامه که بهم داد پیش رفتم مشکلم برطرف شد. آدرس اینستاگرامشو دارم برات میزارم http://instagram.com/erezhim