سلام چی دوست دارن بیشتر این گربه ها؟خیلی اتفاقی یه پیشی که دست بر قضا باردارم هست تحت حمایتم گرفتم یعنی خدای مهربون از طریق من روزیشو میرسونه ازین بابت خیلی خوشحالم ولی این پیشی خانوم هرچیزی رو نمیخوره دیشب دخترم رفت مغازه واسش سوسیس خرید دیدیم نمیخوره شوهرش میاد میخوره سوسیسارو 😂بیشتر اهل مرغه هرچیزی از مرغ باشه میخوره حتی پوستشو چیزای دیگرو امتحان نکردم اگه میدونین راهنمایی کنید ثواب داره ❤
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
یعنی مرغ میخری مخصوص گربه ها؟من از غذای خودمون اگه بمونه میریزم واسش استخونم دوست داره هویچ و سیب زم ...
نمیخورن
گربه محله ما کالباس . سوسیس. آشغال مرغ. پوستی که مرغ پاک میکنیم نمیخوریم آشغاله. گوشت. گوشت چرخ کرده میخورن.
غذای مخصوص گربه هم هست ولی معلوم نیست بخوره یا نه آخه پیشیتون بد غذاست😂😂
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
من خودم عاشق گربه هام اما راستش میگن غذا ندین چون بی رویه دارن زیاد میشن
من از گربه ها خیلییی میترسم یعنی از نزدیک هیچوقت ندیدمشون اینم فقط از پنجره بهش میدم فقطم همین یکیه ولی خب تا چند وقت دیگه فکر کنم نینی هاش دنیا بیان واسه اونا از دیجی کالا غذای گربه سفارش دادم
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
دل و جیگر مرغ با ضایعات مرغ بده بهش من مامانم واسه گربه های تو کوچه شیر میخره میریزه داخل ظرف میخورن همه رو شیر هم بگیر ببین میخوره و غذای مخصوص هم دارن میتونف از پت شاپ بگیری