2777
2789
عنوان

گربه های تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 58 پست

چون خیلی گرسنه و بدبخته پوست مرغ و چربیشو میخوره  معمولا سگ و گربه میدونن چربی مرغ سمه نمیخورن   فقط مرغ میخورن هوا گرم شه ممکنه ماست شیرین هم بخوره  تخم مرغ نیمرو که زردش با سفیده قاطی بشه هم میخورن  پاستا هم دوست دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخورنگربه محله ما کالباس . سوسیس‌. آشغال مرغ. پوستی که مرغ پاک میکنیم نمیخوریم آشغاله. گوشت. گوشت ...

اره خیلی بد غذاست 😂ولی یکی دیگه هست مرده فکر کنم شوهرشه 😂اون میاد چیزایی که این خانومه نخورده با ولع میخوره

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

این که حیوان‌ه درست نیست کارتون حتی به آدمها هم جوری کمک نکنین کا تنبل بشن به همین زندگی عادت کنن و تلاش شونو از دست بدن حتی کمک به انسان ها هم باید اصولی باشه من خودم عاشق کمک کردن به دیگران اما از این مدل کارها بدم میاد 

اره خیلی بد غذاست 😂ولی یکی دیگه هست مرده فکر کنم شوهرشه 😂اون میاد چیزایی که این خانومه نخورده با و ...

😂😂هر چی دادید بهش بخوره اول ی سرچ کنید بعد بهش بدید حالش بد نشه

کنسرو ماهی خطر مرگ براشون داره

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یعنی مرغ میخری مخصوص گربه ها؟من از غذای خودمون اگه بمونه میریزم واسش استخونم دوست داره هویچ و سیب زم ...

عزیزم استخون میره توی روده یا دهنش گیر میکنه اصلا نده

برو پت شاپ غذای خشک بخر(مارک ارزون و خوب مثل فیدار یا گرون تر رویال کنین) عاشق غذای خشکن اکثرشون

فقط غذای خشکش مونده نباشه و هوا به غذای خشک نخوره وگرنه دیگه نمیخورن(در کیسه همیشه بسته باشه)

این که حیوان‌ه درست نیست کارتون حتی به آدمها هم جوری کمک نکنین کا تنبل بشن به همین زندگی عادت کنن و ...

حالا بیست چاری که به این حیوون خدا غذا نمیدم میگم اگه چیزی بمونه از غذامون میدم بهش اتفاقا خیلی سخت کوشه با این که بارداره همش میره دنبال غذا 

عزیزم استخون میره توی روده یا دهنش گیر میکنه اصلا ندهبرو پت شاپ غذای خشک بخر(مارک ارزون و خوب مثل فی ...

گربه خونگی که نیست اینا عادت دارن به این چیزا همش طفلیا تو آشغالا دنبال یه لقمه غذان

چه کار قشنگی😍غذای خشک بگیر اسی

سفارش دادم از دیجی کالا ولی تو نظرات اونجا خوندم اونم همه گربه ها نمیخورن فکر میکنم اینم نخوره بقول دخترم فی فی اسمشو گذاشته 🤣