سلام چی دوست دارن بیشتر این گربه ها؟خیلی اتفاقی یه پیشی که دست بر قضا باردارم هست تحت حمایتم گرفتم یعنی خدای مهربون از طریق من روزیشو میرسونه ازین بابت خیلی خوشحالم ولی این پیشی خانوم هرچیزی رو نمیخوره دیشب دخترم رفت مغازه واسش سوسیس خرید دیدیم نمیخوره شوهرش میاد میخوره سوسیسارو 😂بیشتر اهل مرغه هرچیزی از مرغ باشه میخوره حتی پوستشو چیزای دیگرو امتحان نکردم اگه میدونین راهنمایی کنید ثواب داره ❤
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
چون خیلی گرسنه و بدبخته پوست مرغ و چربیشو میخوره معمولا سگ و گربه میدونن چربی مرغ سمه نمیخورن فقط مرغ میخورن هوا گرم شه ممکنه ماست شیرین هم بخوره تخم مرغ نیمرو که زردش با سفیده قاطی بشه هم میخورن پاستا هم دوست دارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این که حیوانه درست نیست کارتون حتی به آدمها هم جوری کمک نکنین کا تنبل بشن به همین زندگی عادت کنن و تلاش شونو از دست بدن حتی کمک به انسان ها هم باید اصولی باشه من خودم عاشق کمک کردن به دیگران اما از این مدل کارها بدم میاد
اره خیلی بد غذاست 😂ولی یکی دیگه هست مرده فکر کنم شوهرشه 😂اون میاد چیزایی که این خانومه نخورده با و ...
😂😂هر چی دادید بهش بخوره اول ی سرچ کنید بعد بهش بدید حالش بد نشه
کنسرو ماهی خطر مرگ براشون داره
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰