2777
2789
عنوان

خوشگلم ولی دوست پسر ندارم چرا😂

419 بازدید | 33 پست

ب امیدخدا اولین تایپیک رو میزنم

دوستان من خیلی خوشگل و خوش هیکلم تازه ام دماغمو عمل کردم هیچ نقصی ندارم ولی نه دوست پسر دارم ن هیچی نمیدونم مشکل از چیه دانشگام میرم از کجا پیدا میشه دوس پسرو اینا میدونم واقعا بچگانس ولی مثلا همه فک میکنن من هزارتا رل دارم ولی دریغ از یکی.‌‌ بنظرتون راهکار چیه چکار کنم 

به خوشگلی نیست 

هر کی دنبال هر چی بره راهشو یاد میگیره و بدستش میاره 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم شاید خیلیا قبولش نداشته باشن ولی دیدم و اکثر پسرا میگن 

یه دختر که خوشگل باشه پسرا میگن حتما این دوست پسر و ر.ل و اینجور چیزا داره سمتش نمیرن در صورتی که طرف به عمرش وارد رابطه نشده 😂

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمییندن دنبال دردسری

اخه خسته شدم بیکارم جالبیش اینه تو دانشگاه ی پسره به یکی از هکلاسیام گفته حیف اون دختره میدونم رل داره وگرنه بش درخاست میدادم😭😭😭