2777
2789
عزیزم موقت صندلی اجاره کن ی کم مشتری گیرت بیاد بعد برو سراغ سالن ....موفقیت پله پله

اخه مشتری ندارم اصلا میتونم دستیار بشم دیگه زور بزنم شاید دز ماه ۳۰ دربیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که راهنماییو کردم اگه واقعا باید کار کنه بله باید بفروشه و کار راه بندازه مثلا فکر کردی از این بب ...

کاری به استارتر ندارم ولی در کل اره مردم ما بیست که هیچ سی هم بشه می‌خرن همونطور که طلایی که پارسال گرمی ۳ بود و امسال گرمی ۱۱ دارن میخرن

ما امروز بانک مهر و ملل رفتیم برا وام مهر گفت ۴ماهه اندازه نصف پولت ولی ملل گفت ۴ماهه اندازه پولت می ...

سودش خیلی زیاده میترسم اینکارو کنم خیلی ریسکیه کاش یکی کمکم می‌کرد😢

سودش خیلی زیاده میترسم اینکارو کنم خیلی ریسکیه کاش یکی کمکم می‌کرد😢

اره دیگه وام بانکی باید از درامدت مطمئن باشی که قسطاشو بتونی بدی ولی اسی یه سری موسسه ها هستن بدون سود وام میدن ولی باید ۱۰ ماهه باید تسویه کنی