2777
2789
عنوان

خوشگلم ولی دوست پسر ندارم چرا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 33 پست
آجی چکار کنیم🥲

من که کلا قید رابطه رو زدم بدرد نمیخوره 

حالا ببینیم سرنوشت برايه ما چی رقم زده 

وگرنه تو رابطه رفتن فقط اعصاب خورد کنیه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کسی راهکاری نداره حالا ک همه فک میکنن دارم از کجا پیدا کنم

چن وقت پیش با ی پسره رفتم دیت گفت بااین فیست بت نمیاد قبل من دوس پسر نداشتی هرچی بش گفتم بابا بخدا نداشتم ندارم باور نکرد آرایشم غلیظ نیس دخترونس پالتوهامم بلندن فقط تازه دماغمو عمل کروم همین

من که کلا قید رابطه رو زدم بدرد نمیخوره حالا ببینیم سرنوشت برايه ما چی رقم زده وگرنه تو رابطه رفتن ف ...

دوستام ی رابطه هایی دارن کیف میکنی بخدا دوس پسراشون دارن میگیرنشون با قیافه ها معمولی نمیدونم بخدا ی جای کار میلنگه