دوستان من خیلی خوشگل و خوش هیکلم تازه ام دماغمو عمل کردم هیچ نقصی ندارم ولی نه دوست پسر دارم ن هیچی نمیدونم مشکل از چیه دانشگام میرم از کجا پیدا میشه دوس پسرو اینا میدونم واقعا بچگانس ولی مثلا همه فک میکنن من هزارتا رل دارم ولی دریغ از یکی. بنظرتون راهکار چیه چکار کنم
جالب بود جملت هیچوقت همچین تعریفی نشنیده بودم و به نظرم درست میگی
نظر لطفتونه 🌷
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه
ببین واقعا به نظرم بهترین لطف و داری در حق خودت میکنی که وارد رابطه نمیشی نگران ازدواج هم نباش مطمئن ...
واقعا منم موافقم
به منم یکی گفت بهت نمیاد که اهل رابطه نباشی 😀😅
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه