2777
2789
عنوان

بلد نیستم لحاف تشکامو بدوزم😐😐

142 بازدید | 21 پست

خدا منو بکشه ولی اصن بلد نیسم دوختنو 

الان رختخوابایی ک میخوابیم روش کثیفن ولی بلد نیسم  در بیارم بشورم بعد بدوزم

تو زندگی سابقمم همیشه اینکارارو مامانم میومد میکرد و میرفت

الان ک باهاش ارتباط ندارم اذیت میشم

بچه هم نیستم ۲۳ سالمه

توروخدا مسخره نکنید

یادم بدین قشنگ با مراحل

لحافامم وسطشون یه پارچه دیگس اونو بدتر بلد نیسم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل تو نابلدی نیست تنبلیته وگرنه این دوره زمونه با یک سرچ همه چیو میشه یاد گرفت کلی فیلم آموزشی هست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مشکل تو نابلدی نیست تنبلیته وگرنه این دوره زمونه با یک سرچ همه چیو میشه یاد گرفت کلی فیلم آموزشی هست

درسته تنبلم هستم

اصن ب لحاف تشک اینا علاقه ندارم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو اپارات کلی ویدیو گذاشتن دربارش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عزیزم بششور بعد ملافه رو پهن کن پتو رو بنداز وسطش اگه دوختن بلد نیستی لبه های ملافه رو برگردون روی پتو و با سنجاق قفلی فیکس کن. هر ده پونزده سانت یه سنجاق برن. خیلیا سنجاق میزنن به جا دوختن 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

چرا با خانوادت در ارتباط نیستی والا فعلا با قیچی نخ هاشو باز کن بنداز ماشین بشور بعد یه کاریش میکنی در ضمن پتو گلبافت بخر راحت استفاده کن سالی یه بار هم بده خشکشویی

درسته تنبلم هستماصن ب لحاف تشک اینا علاقه ندارم😂😂

بنظر منک همسایتون خفت کن از اون بپرس خودت مشخصه حوصلت نمیکشع

چرا با خانوادت در ارتباط نیستی والا فعلا با قیچی نخ هاشو باز کن بنداز ماشین بشور بعد یه کاریش میکنی ...

ماشبن لباسشویی ندارم باید با دست بشورم

چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40