2777
2789
عنوان

قصدش جدیه یعنی

144 بازدید | 7 پست

کل خانوادشو خبر داده ،تو جمع دوستاش زنگ میزنم به من و اگه من زنگ نزدم وقتی دورش شلوغه ناراحت میشه خوب میگم دولت شلوغه زشته میگه نه تو به من اهمیت نمی‌دی 

یه بارم گفتم خدافز اومد کلی گریه کرد اشک ریخت بمیرم

کاش دوسم داشته باشه واقعا 🥲

میدونین من یه مشکلی دارم اینه که نمیتونم اعتماد کنم به کسی و هنوزم با کوچیک ترین حرکتی ببینم ازش قاطی میکنم کلا کسیو نمیتونم باور کنم 

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیتونی باور کنی؟

البته کار خوبی می‌کنی تااا زمانی که اسمت نره تو شناسنامش نباید جدی بگیری

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
چرا نمیتونی باور کنی؟البته کار خوبی می‌کنی تااا زمانی که اسمت نره تو شناسنامش نباید جدی بگیری

قبلاً یکیو خیلی دوست داشتم خیلیییی به خاطرش از صبح تا شب دانشکده بودم که ببینمش البته نمی‌رفتم سمتش تو کتابخونه خودمو مشغول میکردم

البته بقیه میگفتن اون از من خوشش میاد و نگاه و رفتارش اینو نشون میده ولی من از دوس داشتنم به هیچ کس هیچی نگفتم ولی کل دخترای دانشکده منو با فامیلی اون صدا میزدن میخندیدن در این حد ضایع رفتار میکرد

اون سال اخری بود من سال اولی و بین کل دخترای دانشکده به جز ورودی خودشون فقط از ترم پایین منو فالو کرد 

همیشه دنبال یه راه بود تا باهام صحبت کنه و من فرار میکردم یا پاچه می‌گرفتم که مبادا بفهمه روش کرااشم

خیلی خوشم میومد ازش رفتارش پخته و مردونه بود 

بلاخره به صبح که پاشدم دیدم استوری گذاشته بازش که کردم جشن عقدشو استوری کرده بود بگذریم

و من از اون موقع به شدت نسبت به دوست داشتن گارد دارم 

از این شخصیتاااااا واقعااااا بترس طبق تجربه میگم شدیدا لوس و بچه‌ننه ان و مطمعن باش موندنی نیس

بچه ننه نیس توجه میخواد 

با مادرش پنجاه و خوردی اختلاف سن داره و محبت مادری اونقدر حس نکرده خیلی توجه میخواد خیلیییی

قبلاً یکیو خیلی دوست داشتم خیلیییی به خاطرش از صبح تا شب دانشکده بودم که ببینمش البته نمی‌رفتم سمتش ...

درک می‌کنم اشکالی نداره، ببین همیشه یه درصدی رو بذار رو نشدن که بعدا نخوره تو ذوقت ممکنه همینجوری که شدیدا بهت توجه می‌کنه یه روز بیدار شی ببینی شدیدا بی توجه شده آینده واقعا معلوم نیس چی پیش میاد اما هیچ وقت صد در صد باور نکن چیزیو

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...