2777
2789
عنوان

سفر نوروزی چه شهری 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 85 پست
خیلی شهرای ایران رفتم ولی از خونگرمی و مهربونی مردم قشم کیف کردم واقعا بهترین مسافرتمون بود

انصافا مردم جنوب یه جور دیگه ای خاص هستن . 🩷 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بود بوشهر

خیلی عالی ، مردمش عالی و دوست داشتنی

فقط گناوه خیلی گرم بود 😁

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاودان تویییی(((:

👌🏻 ممنونممم عزیزمممم بله به جز موج های ابی ، جای دیگه ای رو بهم معرفی میکنی ؟😊😊

موج های خروشان

حرم امام رضا

طرقبه

شاندیز

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزیزم عیدا مشهد هوا چطوره؟

خوبه هوامعمولاسرده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اگه میخای یه شهر متفاوت تجربه کنی که فرهنگش غذاهاش زبانشون و همه چیشون با همه فرق داره برو آذربایجان مخصوصا شهر زیبای تبریز

یه دور مسافرت بری و برگردی انگار با پاسپورت رفتی خارج برگشتی

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

موج های خروشانحرم امام رضاطرقبهشاندیز

مرسی مهربونم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اگه میخای یه شهر متفاوت تجربه کنی که فرهنگش غذاهاش زبانشون و همه چیشون با همه فرق داره برو آذربایجان ...

💖مرسی