2777
2789
عنوان

سفر نوروزی چه شهری 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 85 پست

عید واقعا مسافرت سخته چون همه جا خیلی شلوغه 

اگ شهر خودتو خوش آب و هواست. برید طبیعت گردی 

اگ نیست سمت خوزستان خوبه عید 

اردیبهشتم لرستان معرکست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما پارسال رفتیم شیراز دلم تنگ شدددد امسال احتمالا خوزستان

خوزستان امسال خنک شده. حتما بیاید و این فرصت رو از دست ندید. کم پیش میاد هوا خوب باشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

برین جای منم خالی کنین خیلی دلم سفرخوب میخواد

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خیلی دوست دارم برم اما ماه رمضونه

👌🏻👌🏻👌🏻 پیشاپیش طاعات و عبادات قبول 🩷

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

رامسر میریم عیدا

به به هوای عاللللیییییی🩷💓

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

مشهدبیاین استخرهای سرپوشیده باحالی داریم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بیاین خوزستانشهر زیبای ما شوشتر😍😍😍

به به 🩷🩷 من همیشه اردیبهشت ما مهمان شهر زیبای شما هستم 🩷

واقعا زیباست 

مشهدبیاین استخرهای سرپوشیده باحالی داریم

البته یه آقایی داریم که خیلی مهربونه

عید واقعا مسافرت سخته چون همه جا خیلی شلوغه اگ شهر خودتو خوش آب و هواست. برید طبیعت گردی اگ نیست سمت ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻کاملا درست میفرمایید 

برین جای منم خالی کنین خیلی دلم سفرخوب میخواد

فدای شما 🩷