2777
2789
عنوان

با دروغ گفتن تو نی نی سایت چی بهشون میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایلان ماسک اکس منهنمیخواستم بگمااا یادم انداختی

اکست نکس منه نمیخواستم ناراحتت کنم ولی خودت یادم انداختی 😏🤣

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

اکست نکس منه نمیخواستم ناراحتت کنم ولی خودت یادم انداختی 😏🤣

داری رو خرابه های یکی دیگه خونه میسازی😭

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

داری رو خرابه های یکی دیگه خونه میسازی😭

اره حق باتوعه تمومش میکنم😔

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

ببین من چندتا کاربری داشتم قبلا از تایم کرونا هستم اینجا ی کاربریم اخطار مشکی گرفت و اینجوریه ک میتونم برم توش تازه امروز فهمیدم و نمیشه لایک و کامنت و تاپیک گذاشت و اینا

بعد رفتم دیدم تو ی تاپیکم گفتم من پارتنر میخوام و فلان ۲۱سالم شده بود تازه ی خانمی ک هنوزم اینجا عضوه چک کردم ولی همه تاپیکاش بستس و تگشم نمیتونم کنم نمیدونم چراااا

گفت امسال میری تو رابطه من خندیدم گفتم پیشگویی؟

جواب نداد

ولی واقعا رفتم تو رابطه و بعد کات کردم خیلی دوست دارم باهاش حرف بزنممممم منتظرم ساعت دوازده شه دارم آتیش میگیرم😂

کنتور ک نمیندازه منم خاستگار فضانورد داشتم ردش کردم🎀😔

🤌🤌😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

می دونی یه عده(نه همه) تو زندگیشون کم داشتن

حسرت خیلی چیزارو دارن

اینجا میان حسرت هاشون رو بصورت داستان به واقعیت تبدیل می کنند می گن

تا یکمی حس خوبی بگیرن

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]