2777
2789
عنوان

سفر نوروزی چه شهری 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 85 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسال پیش رفتیم قشم لب دریا بودیم سال تحویل رو. وای که چقدر قشنگ بود چقدر همه شاد بودن میزدن میرقصیدن همه لباسا رنگی و شاد تو آسمونم پر بادبادک 

هر چی از قشنگیش بگم کم گفتم

جدی میشه لب ساحل با مایو اومد برنزه کرد؟؟؟؟

لب ساحل که نه همه هستن 😅😅 فضای باز مخصوص داره 

هتل ها هم اکثر استخر روباز دارن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چندسال پیش رفتیم قشم لب دریا بودیم سال تحویل رو. وای که چقدر قشنگ بود چقدر همه شاد بودن میزدن میرقصی ...

واقعا خوبه  هم شهر هم مردم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خوش میاین عزیزم😍😍😍😍

قربونت 🩷

شمال تو روزای معمولی میری سر گردنه باهات حساب میکننچه برسه تو تعطیلات عیدمن دوس دارم برم لرستان یا ق ...

عزیز دلم تقریبا همه ی شهر ها در تعطیلات همین شرایط رو داره . 

خوش بگذره بهتون 

لب ساحل که نه همه هستن 😅😅 فضای باز مخصوص داره هتل ها هم اکثر استخر روباز دارن

چی جالبه واجب شد بیام پسسس 

قراره با شوهرم بیام دوتایی

برادمردا هم فضا خاصی داره؟یا لب ساحل ولن خخخ

عزیز دلم تقریبا همه ی شهر ها در تعطیلات همین شرایط رو داره . خوش بگذره بهتون

اونکه اره ولی زخم خوردم دلم پر بود😂😭

گواهیناممون نیومده بتونیم بریم😭

فک کن زنو شوهر دوتامون باهم رفتیم واسه گواهینامه گرفتن😑😂

چی جالبه واجب شد بیام پسسس قراره با شوهرم بیام دوتاییبرادمردا هم فضا خاصی داره؟یا لب ساحل ولن خخخ

هم فضای باز هست هم لب دریا 

منم خودم جدیدم 😅تقریبا دو ماه هست که اومدم . 

هنوز خیلی جاها رو نرفتم 

حتما وقتی اومدی دره ی ستارگان و غار خربس رو برو واقعا زیباست .

اگر هم دوست داری به هرمز هم سر بزن ، غروب آفتاب دیدنیه 

من که عاشق اینجا شدم 😅

اونکه اره ولی زخم خوردم دلم پر بود😂😭گواهیناممون نیومده بتونیم بریم😭فک کن زنو شوهر دوتامون باهم رف ...

عزیزمممممممم 

سفرتون بی خطر باشه 

خوش بگذره بهتونننن💓🩷