2777
2789
عنوان

سفر نوروزی چه شهری 🤔

1080 بازدید | 85 پست

سلااام امیدوارم که روبه راه باشید .

منتظر نظرات شما  هستم .

سال گذشته رفتم شیراز 

امسال کجا بریم ؟ پیشنهادتون چیه ؟! 💓

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

همدان

ما خودمون امسال میریم شمال

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

همدانما خودمون امسال میریم شمال

به به 👌🏻

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط شهرهاب ساحلیییی عشق و حاللللل

کجا مد نظرت هست عزیزم ؟!

خونه خودمون جایی نمیریم

سلامت و شاد باشید عزیزم 🩷

ما پارسال برای اولین بار رفتیم بوشهر و بعد اونم آبادان و خرمشهر

خوزستانو گشتیم😁😂

امسال میخوان یا برن شیراز یا شمال..

من که نمیتونم برم😶

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

من مناطق خلوت و طبیعت بکر و دوست دارم 

سمت کوردستان و دوست دارم 

شهرهای توریستی که ابدا پا بذارم

شلوغ و آلوده میشه 

هر چه خلوت تر بهتر 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ما پارسال برای اولین بار رفتیم بوشهر و بعد اونم آبادان و خرمشهرخوزستانو گشتیم😁😂امسال میخوان یا برن ...

به به امیدوارم که خوش گذشته باشه بهتون ☺️☺️

عه چرا ؟ کنکوری هستی ؟

کیش یا قشم ازادددد

من خودم قشم هستم ، حدود دو ماه هست تقریبا 

بهتر از شهر های جنوبی مردم با صفای این شهر ها هستن 😊😃 

ما پارسال رفتیم شیراز 

دلم تنگ شدددد 

امسال احتمالا خوزستان

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
چابهارر

عالییییی 👌🏻🩷 محل اقامتی خوبی سراغ داری ؟