2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم نظر شخصیته محترمه فقط اینکه من و همسرم ۳.۵ سال دوست بودیم حتی بله به همون جای باریک هم ک ...

بسیار عالی جانم پایدار باشید 

حتی همون سه سال پیش هم روابط متفاوت بود باز الان اوضاع روز به روز داغون تر

قبول کنید که بیایی بو کسی باشی که تنت در اختیارش بزاری بعد ی روز صبح پاشی شاید بلاکت کرده🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اون عاشقانه نیست وگرنه طول نمیکشید. عاشق صبر نداره. پس اون‌ پسری که ادعای عاشقی میکنه و چند سال دختر ...

احسنت شکارچی احساسات و برای اینکه نیازش براورده بشه 

واقعا ما دختر ها چقدر ساده هستیم .این ها فک میکنن سنتی یعنی امروز بیان خونت هفته بعد عقد کنی نخیر الان حداقل دوماه زیر نظر خانواده حرف میزنن.لااقل روشون به هم باز نیست فحش ندادن ادب دارن.لااقل زیر نظر هستند و هیچ ترسی ندارن.لااقل طرف درخواست نابجا نداره.ولی عاشقانه فقط اسمش عاشقانه است الان اصلا عاشق نداریم 

دقیقا عاشقانه منظورم رل و دوستی و اینا نیست که صرفا واسه تفریحه و اگررر حسشون کشید به سمت ازدواج برن ...

افرین عزیزم ولی باور کنید الان پسر ها همون چند ماه اول درخواست رابطه دارن که خب ادنی کع بیاد تنش رو در اختیار کسی بزاره من واقعا حتی از دیدگاه اون پسر هم قبولش ندارم میگم با من که فوری تن داد شاید قبل من هم کسانی بودن

غیر از این زمانی کع نیاز پسری براورده بشه ب فکر ازدواج نیست اون ب هر نحوی شده با زبون تورو نگه میداره حتی شده منت میکشه و هرچیزی میگه عاشقتم فقط برا اسنکه تو کات نکنی برا نیتزش براورد شه و ب فکر ازدواج هم نیست میگه تا زمانی هست ازدواج چرا

و بعدشم روابط عاشقانه روشون ب هم بازه ب هم احترام نمیزارن فحش و و و. باز باهم اشتی میکنن

فکرش کن بیای چند سال با یکی باشی صبح پاشی ببینی بلاکت کرده خب اخه اعتمادی نیس و برای طرف مهم نیست که 

روابط عاشقانه بیشتر از شش ماه معلومه دارن بازی میدن ادم رو

قطعا سنتی ...ولی با تحقیق و بررسی و مشاوره رفتن و... دوستی که اصلاچون من معتقدم تو چیزی که خدا حرامش ...

چقدر حرف هات منطقی و حق بود

ولی من با این مخالفم با عاشقانه میدونی چرا زمانی که روابط عاشقانه طول بکشه خب به جاهای دیگه میکشه از ادم درخواست نابجا دارن و به محض براوردن دیگه فکر ازدواج نمیکنن

با اینکه بیشتر از پنج شش ماه بشه عاشقانه موافق نیستم به مرور از همه لحاظ روشون به هم باز میشه

افرین عزیزم ولی باور کنید الان پسر ها همون چند ماه اول درخواست رابطه دارن که خب ادنی کع بیاد تنش رو ...

واقعا نیاز دارم حرفای شما رو ذخیره کنم هرچند وقت یکبار بخونم تا دچار اشتباه بقیه اطرافیانم نشم که 5 سال با یه پسر بودن تهش رابطشون بهم خورده یا معلوم شده پسره دوست دختر 7 ساله دیگه ای هم همزمان داشته یا حتی متاهل بوده و خیلی چیزای دیگه..! 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چون تو سنتی طرف با خانوادش میاد جلو و تو میفهمی این واقعا قصدش ازدواجه، بعدم اگر خانواده خوششون نیاد ...

چقدر کامل و عالی توضیح دادی ممنون وقت گذاشتی 

بسیار موافقم  زمانی که روابط عاشقانه طول بکشه خب به جاهای دیگه میکشه از ادم درخواست نابجا دارن و به محض براوردن دیگه فکر ازدواج نمیکنن

با اینکه بیشتر از پنج شش ماه بشه عاشقانه موافق نیستم به مرور از همه لحاظ روشون به هم باز میشه

تو روابط سنتی زیر نظر خانواده ها از لحاظ رفت و امد راحت حرام نیست ادم به هم درخواست نابجا ندارن

ادب و احترام حفظ میشه استرسی توش نیست 

ما به هم معرفی شدیم با هم یه مدت حرف زدیم الان از کدوم نوعیم

عزیزم سنتی هستید 

لین دوستان فکز میکنن سنتی یعنی امروز اومدن خواستگاریت س روز بعد عقد مگه قرن هندلیم

الان برای سنتی حداقل یک دوماه لازمه