سولی_جونی مدیر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 عنوان سفر نوروزی چه شهری 🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 85 پست سلااام امیدوارم که روبه راه باشید .منتظر نظرات شما هستم .سال گذشته رفتم شیراز امسال کجا بریم ؟ پیشنهادتون چیه ؟! 💓 درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕 1403/12/01 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samanehiiii عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1571 به نظرم با خودت ساحلی بیار و لباس اسپرت و سبک ، هوا هم خوبه بد نیست یه چیز نسبتا گرم داشته باشی برا ... جدی میشه لب ساحل با مایو اومد برنزه کرد؟؟؟؟
74sogand عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 981 چندسال پیش رفتیم قشم لب دریا بودیم سال تحویل رو. وای که چقدر قشنگ بود چقدر همه شاد بودن میزدن میرقصیدن همه لباسا رنگی و شاد تو آسمونم پر بادبادک هر چی از قشنگیش بگم کم گفتم
mj4555 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 6012 به به 🩷🩷 من همیشه اردیبهشت ما مهمان شهر زیبای شما هستم 🩷واقعا زیباست خوش میاین عزیزم😍😍😍😍 چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 جدی میشه لب ساحل با مایو اومد برنزه کرد؟؟؟؟ لب ساحل که نه همه هستن 😅😅 فضای باز مخصوص داره هتل ها هم اکثر استخر روباز دارن درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
qiooot عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3308 شمال تو روزای معمولی میری سر گردنه باهات حساب میکننچه برسه تو تعطیلات عیدمن دوس دارم برم لرستان یا قشم
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 چندسال پیش رفتیم قشم لب دریا بودیم سال تحویل رو. وای که چقدر قشنگ بود چقدر همه شاد بودن میزدن میرقصی ... واقعا خوبه هم شهر هم مردم درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 خوش میاین عزیزم😍😍😍😍 قربونت 🩷 درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 شمال تو روزای معمولی میری سر گردنه باهات حساب میکننچه برسه تو تعطیلات عیدمن دوس دارم برم لرستان یا ق ... عزیز دلم تقریبا همه ی شهر ها در تعطیلات همین شرایط رو داره . خوش بگذره بهتون درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
samanehiiii عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1571 لب ساحل که نه همه هستن 😅😅 فضای باز مخصوص داره هتل ها هم اکثر استخر روباز دارن چی جالبه واجب شد بیام پسسس قراره با شوهرم بیام دوتاییبرادمردا هم فضا خاصی داره؟یا لب ساحل ولن خخخ
qiooot عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3308 عزیز دلم تقریبا همه ی شهر ها در تعطیلات همین شرایط رو داره . خوش بگذره بهتون اونکه اره ولی زخم خوردم دلم پر بود😂😭گواهیناممون نیومده بتونیم بریم😭فک کن زنو شوهر دوتامون باهم رفتیم واسه گواهینامه گرفتن😑😂
74sogand عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 981 واقعا خوبه هم شهر هم مردم خیلی شهرای ایران رفتم ولی از خونگرمی و مهربونی مردم قشم کیف کردم واقعا بهترین مسافرتمون بود
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 چی جالبه واجب شد بیام پسسس قراره با شوهرم بیام دوتاییبرادمردا هم فضا خاصی داره؟یا لب ساحل ولن خخخ هم فضای باز هست هم لب دریا منم خودم جدیدم 😅تقریبا دو ماه هست که اومدم . هنوز خیلی جاها رو نرفتم حتما وقتی اومدی دره ی ستارگان و غار خربس رو برو واقعا زیباست .اگر هم دوست داری به هرمز هم سر بزن ، غروب آفتاب دیدنیه من که عاشق اینجا شدم 😅 درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
سولی_جونی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4055 اونکه اره ولی زخم خوردم دلم پر بود😂😭گواهیناممون نیومده بتونیم بریم😭فک کن زنو شوهر دوتامون باهم رف ... عزیزمممممممم سفرتون بی خطر باشه خوش بگذره بهتونننن💓🩷 درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕