2777
2789
عنوان

چرا پست من تعطیل شد🤔

111 بازدید | 17 پست

در مورد هر چیزی اینجا پست میزارن

هیچی نمیشه 

حالا ک من درمورد نماز نخوندن شوهرم پست گذاشتم

ترکید 

واقعاااا چرااا🤔🤔🤔

شما بگین این پست👇

چرا باید تعطیل بشه ایرادش چیه

خب راهنمایی خواست

شوهرم درست و حسابی نماز نمیخونه😕

یه روز میخونه دو روز نه

همش بهانه میاره 

یا میگه الان غذا خوردم شکمم پر نمیشه

یا میگه خستم خوابم میاد ی چرت بزنم بعدا😐

منم اعصابم خورد میشه

میگم مگه نماز خوندن مسخره بازی 

یا درست و حسابی بخون یا کلا نخون

میگه مگه تو خدایی😑

خودم میدونم و خدای خودم

در حالی ک قبل ازدواج ب من گفته بود هم نماز میخونم هم روزه میگیرم

اما ....

چی میگی من راجب یه بیماری چشم تاپیک گذاشتم ترکید بی دلیل بدون هیچ بحثی 🙂

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی خودت نمیدونی بتو ربطی نداره؟ نماز اون آخه به تو چه عزیز من

یه بار دوبار سه‌بار با ملایمت گفتی بسه دیگه عبادت زوریه مگه؟ میدونی چه حس بد و آزار دهنده ای دراون ب وجود میاری؟ 

بعدم بحث مذهبی میشه تعطیل میشه دیگه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

راست میگه خدا ببخشه هم بنده خدا نمیبخشه شما امر به معروفتو کردی دیگه چیکارش داری 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ولی حق با همسرتونه

همونطور که ایشون نمیتونن شما رو اجبار کنن نمازتونو کنار بذارید شما هم نمیتونید اجبارشون کنید نماز بخونن.

در حد اینکه از خوبیاش بگید کفایت میکنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

واقعا مشکل حادی نیست همنطور که خودشون میگن ، خودشون میدونن و خدای خودشون

خب بچه من تو این خونه بزرگ میشه

و از پدر و مادر الگو برمیداره

اونم اینجور چیزا رو ببینه

روش تاثیر میزاره خب

دوستان از این زاویه نگاه کنید که ایشون توی ازدواج نماز خوندن شوهرش براش مهم بوده 

ازشم پرسیده و طرف گفته میخونم

فقط یاد گرفتین بگین به تو ربطی نداره؟ این جمله همه جا صدق نمیکنه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ینی خودت نمیدونی بتو ربطی نداره؟ نماز اون آخه به تو چه عزیز منیه بار دوبار سه‌بار با ملایمت گفتی بسه ...

خب باهم داریم زندگی میکنیم

مگه میشه هر کس هر جور دلش بخاد رفتار کنه 

بعد بگیم بهم مربوط نیست

خب باهم داریم زندگی میکنیممگه میشه هر کس هر جور دلش بخاد رفتار کنه بعد بگیم بهم مربوط نیست

این موضوع چیزی نیس ک بخواد آرامش و امنیت و سلامت و آبرو خودش و خانواده رو ب خطر بندازه

پس این مورد قطعا به خودش ربط داره

نمیفهمم اینهمه پا فشاری برا چیه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من نبودم تو تاپیکت ولی این یک موضوع کاملا شخصیه شما نباید دخالت کنی مگه اون به شما میگه نماز نخون یا ...

خب میتونست همون قبل ازدواج ازش پرسیدم

بگه ن زیاد اعتقادی ندارم

منم تصمیم دیگه ای میگرفتم

شاید این مسائل برا بعضی ها مهم نباشه

ک اونم  بستگی ب عقاید هرکس داره

ولی خب منم عقیدم این و برام مهم

ولی حق با همسرتونههمونطور که ایشون نمیتونن شما رو اجبار کنن نمازتونو کنار بذارید شما هم نمیتونید اجب ...

من اگه یه کار اشتباهی بکنم و همسرم بهم بگه اون کار اشتباه و اگه واقعا درست بگه

سعی میکنم اصلاحش کنم

زندگی مشترک  و وقتی قشنگ ک عقایدمون نزدیک ب هم باشه