2777
2789
عنوان

چرا پست من تعطیل شد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 17 پست
خب میتونست همون قبل ازدواج ازش پرسیدمبگه ن زیاد اعتقادی ندارممنم تصمیم دیگه ای میگرفتمشاید این مسائل ...

بله حق داری ولی اگرهمه ادمها رو حرف و قولشون میموندن دنیا گلستان میشد من میگم اگر قرار باشد این موضوع باعث بحث بین شما بشه نباید پیگیر بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه یه کار اشتباهی بکنم و همسرم بهم بگه اون کار اشتباه و اگه واقعا درست بگهسعی میکنم اصلاحش کنمزن ...

خب آدما متفاوتن

شاید همسرتون عقیده‌اشون این باشه که همونطور که ایشون ب شما و عقیده‌تون احترام میذارن شما هم به تفاوت ها احترام بذارید عزیزم.

و اینکه درست و اشتباه رو ما برای خودمون فقط میتونیم تعیین کنیم ، در مورد بقیه فقط میتونیم نظرمونو بگیم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹