2777
2789
عنوان

مشاعره صبورانه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 100 پست
ای خواهر شوهر خانه خراب کن من حال که داداشت از سرکار امد و اورا به جان تو انداختمیاد میگیری بفهمی من ...

من دراین ساعت و این لحظه 

ندارم حرفی بجز 

اینکه از عمق وجودم بسرایم 

شعری ک بسوزاند عمق وجودِ 

همسرِ داداشم 

😂 

با یک من عسل هم 

نمیشود خوردت 

ولی حالا چرا 

زاویه با ما چرا ؟

پشت سر ما چرا 

ما ک سرمان به لاک خود بوده همی 

اما ولی

پشت سر ما چرا 

پشت سر ما چرا 

آ بده ببینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دراین ساعت و این لحظه ندارم حرفی بجز اینکه از عمق وجودم بسرایم شعری ک بسوزاند عمق وجودِ همسرِ داد ...

ای خواهر شوهر که تو روی وی می رنی طعنه و نیش زبان

حال تو به من بگو چرا جلوی داداشت میزنی حرف از دوس داشتن من

میگیری ایراد از غذای من

میخوری غدای  بوگندو ی مامان

حیف من که شدم عروس شما

حیف من که شدم پا سوز شما

ا بده

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

ای خواهر شوهر که تو روی وی می رنی طعنه و نیش زبان حال تو به من بگو چرا جلوی داداشت میزنی حرف از دوس ...

به به 😐👌🏻😁

آآآوووو 😱 خوشم باشه به تو عروسِ نازی 

چه عشوه ها داری و چه زبون دازی 😛

نی نی سایتی ها کجا نشستن 🤲🏻 

همه با هم 

یا عروسُ ظالم یا دزد داداش خیره سر و ...بووووق

ماااااماااان !! این با من قهر کرده تازه به تو هم گفت بوگندو ... 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤤😕😕😕😕😕😐😐😐

نه به غذاهاش گفتم مثلا😂😂

حیف من که شدم زن داداش شما

داداشت که کار نمیکنه همش ور دل منه

اینم از شما

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

لایک کنید بخونم

اون بالا کنار پاکت نامه اگه پروفت رو بزنی ۳ تا گزینه میاد که یکیش اینه:   نی نی سایت من

وه اگه اون رو بزنی ۳ تا گزینه میاد که یکیش اینه:   شرکت کردم.

اون رو اگه بزنی همه‌ی تاپیکایی که همراهی کرده باشی میان و اون جا می‌تونی تاپیکی رو که می‌خوای زود پیدا کنی.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

وای خیلی ممنون نمیدونستم 💕😍

راستی؟!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

نه 😂😁

من آن نیم که دهم نقدِدل به هر شوخی

نه به غذاهاش گفتم مثلا😂😂 حیف من که شدم زن داداش شما داداشت که کار نمیکنه همش ور دل منهاینم از شما

اَی بسوزد پدر عشق 

که با داداش من چ کرد🙏😬 

تروخدا بخودت نگیر منظورم ب عروس مردم بود

من منظوری نداشتم 

حالا ببین این شعر زیبا در وصف شما زنداداش جانم هست

دانی که چرا راز نهان با تو نگفتم 

طوطی صفتی طاقت اسرار نداری

قشنگ کیف کن فدات شم 😁😏🥴