2777
2789

میخوام آشپزی و خونه داری یادبگیرم ک برم سرخونه زندگیم اوکی باشم اما هرکاری میکنم مامانم میخنده و مسخرم میکنه شاید برا اون خنده دار باشه ولی واسه من جدیه چون دارم تلاش میکنم مستقلتربشم مامانم باطعنه باهام حرف میزنه تموم انگیزم میره ازش انتظار تشویق ندارم فقط یه ذره درک میخوام سر ظرف شدن و آشپزی تااااا دلتووون بخواد باخنده و مسخره کردناش بهم زخم زده وقتییم اشتباه میکنم کلی تحقیر و سوژه میشم واسش بهش گفتم ازت ناراحت شدم و باهام قهر کرد!!!من کاری نکردم جز اینکه احساس و ناراحتیمو بهش گفتم ولی بجا اینکه منو بفهمه قهر کرده💔هه بعد خواهرشوهرم بم میگف مامانم اشپزی یادت میده،این مامان من اینجوری مسخرم میکنه پ مادرشوهرم چیکار میکنه

عزیزم

بعضی مادرا همینن

بقیه آرزو‌دارن دختری مث من داشته باشن 

اما همیشه برای مادرم کافی نیستم 

همیشه تلاشمو براش میکنم اما ذره ای براش ارزش ندارم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته من حساسم تحمل نمیکنم اخلاقشو

منم تحمل نمیکنم

ولی وقتی قهریم آرامش روانی بیشتری دارم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

نه اصلا توجه نکن مامانت یخوردخ انگار خودش تو جوانیش مسخره شده که الان داره مسخره است می‌کنه تو فقط ا ...

ادامه بدم حتی درصورتی ک داره مسخره میکنه؟؟چون هروقت مسخره میشم میکشم کنار بش میگم اصلا نیمخوام انجام نمیدم😭😭💔

ادامه بدم حتی درصورتی ک داره مسخره میکنه؟؟چون هروقت مسخره میشم میکشم کنار بش میگم اصلا نیمخوام انجام ...

اره ببین اصلا مسخره آن می‌کنه ؟ تو با خوشحالی بیشتر کارو انجام بده بیشتر تلاش کن بزار بسوزه