پارمیداجان مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 6374 عنوان میخوام یادبگیرم ولی وقتی مسخرم کنن چطوور یادبگیرم 164 بازدید | 12 پست میخوام آشپزی و خونه داری یادبگیرم ک برم سرخونه زندگیم اوکی باشم اما هرکاری میکنم مامانم میخنده و مسخرم میکنه شاید برا اون خنده دار باشه ولی واسه من جدیه چون دارم تلاش میکنم مستقلتربشم مامانم باطعنه باهام حرف میزنه تموم انگیزم میره ازش انتظار تشویق ندارم فقط یه ذره درک میخوام سر ظرف شدن و آشپزی تااااا دلتووون بخواد باخنده و مسخره کردناش بهم زخم زده وقتییم اشتباه میکنم کلی تحقیر و سوژه میشم واسش بهش گفتم ازت ناراحت شدم و باهام قهر کرد!!!من کاری نکردم جز اینکه احساس و ناراحتیمو بهش گفتم ولی بجا اینکه منو بفهمه قهر کرده💔هه بعد خواهرشوهرم بم میگف مامانم اشپزی یادت میده،این مامان من اینجوری مسخرم میکنه پ مادرشوهرم چیکار میکنه دیروز | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4113 عزیزمبعضی مادرا همیننبقیه آرزودارن دختری مث من داشته باشن اما همیشه برای مادرم کافی نیستم همیشه تلاشمو براش میکنم اما ذره ای براش ارزش ندارم آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
آیفررو عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 1745 نه اصلا توجه نکن مامانت یخوردخ انگار خودش تو جوانیش مسخره شده که الان داره مسخره است میکنه تو فقط ادامه بدی مطمئن باش میتونی توانایی ❤️❤️
acorpacor عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 635 اول که به خودت و کارت باور داشته باشی ناراحت نمیشیدوم یاد میگیری کم کم منکه خودم یاد گرفتم تهش چند بارم بسوزونی غذا رو
پارمیداجان مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 6374 مادرست دیگههنوز یاد نگرفته چطور برخورد کنه من چطور باهاش برخورد کنم؟؟
پارمیداجان مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 6374 عزیزمبعضی مادرا همیننبقیه آرزودارن دختری مث من داشته باشن اما همیشه برای مادرم کافی نیستم همیشه تلا ... خیلی سخته من حساسم تحمل نمیکنم اخلاقشو
nesa11 عضویت: 1391/02/10 تعداد پست: 7782 من چطور باهاش برخورد کنم؟؟ من میتونی بیخیال رفتاراش باشی و به تلاشت ادامه بدی
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4113 خیلی سخته من حساسم تحمل نمیکنم اخلاقشو منم تحمل نمیکنمولی وقتی قهریم آرامش روانی بیشتری دارم آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
پارمیداجان مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 6374 نه اصلا توجه نکن مامانت یخوردخ انگار خودش تو جوانیش مسخره شده که الان داره مسخره است میکنه تو فقط ا ... ادامه بدم حتی درصورتی ک داره مسخره میکنه؟؟چون هروقت مسخره میشم میکشم کنار بش میگم اصلا نیمخوام انجام نمیدم😭😭💔
zahra187695 عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 1174 از توی اینترنت خودت ببین یاد بگیر تمام در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵
آیفررو عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 1745 ادامه بدم حتی درصورتی ک داره مسخره میکنه؟؟چون هروقت مسخره میشم میکشم کنار بش میگم اصلا نیمخوام انجام ... اره ببین اصلا مسخره آن میکنه ؟ تو با خوشحالی بیشتر کارو انجام بده بیشتر تلاش کن بزار بسوزه
مرساm عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 1925 قبل از اینکه خودت تلاش کنی مادرت باید تلاش کنه اینا رو بهت یاد بده که فردا رفتی سر خونه زندگیت اذیت نشی از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست