2777
2789
عنوان

اگه فقط یک روز از عمرتون باقی مونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 138 پست

خب به نام خدا

اول ذوق می‌کنم قطعا

بعد می‌شینم یه دل سیر زار می‌زنم تا خالی شم

بعد یه دوش می‌گیرم و یه چای خوش رنگ و خوش طعم دم می‌کنم

لباس مورد علاقه ام رو می‌پوشم

موهام رو کوتاه می‌کنم 

عکسای گوشیم رو انتقال میدم به یه فلش و بعد گوشیم رو داغون می‌کنم

سیمکارتام رو هم می‌سوزونم

وسایل شخصی ای که نمی‌خوام دست کسی بیفته رو نیست می‌کنم و دست خانواده ام رو می‌گیرم می‌برم یه کلبه جنگلی 

با خواهرام بازی می‌کنم و سر به سر خانواده ام می‌ذارم 

در آخر یه شام خوشمزه براشون درست می‌کنم 

وقتی خوابیدن وصیت نامه می‌نویسم و به رفیقم زنگ می‌زنم می‌گم دمت گرم که بودی .. قوی بمون .. 

به عنوان صحنه آخر هم با یه فلاسک چای می‌شینم به طبیعت خیره می‌شم و ریلکس می‌کنم تا وقتی که خورشید طلوع کنه و ۲۴ ساعتم تموم شه

شاید هم ساعت های آخر خودم رو به یه بیمارستان برسونم که اعضای بدنم اهدا شه

این وسطا یه فکری هم برای خرج کفن و دفن و قبر و مراسم و .. می‌کنم که حداقل دغدغه اون رو نداشته باشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای تو راه اون دنیا هم تحملش کنی؟

گرچه سخته ولی میبرمش میندازم تو اتیش جهنم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

کل ۲۴ ساعت 

رو بچمو و داداشمو  بغل میکنم و نوشتن وصیت نامه...مطمینم چیزیم نمی‌خورم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

چقدر ارومی🫠 چقدر خوبه این ارامشتون.بله اونکه صد در صد ولی واقعا دل کندن از بچه ای که همه جونت شده ا ...

امیدوارم آرامشی از جنس خدا، مهمون همیشگی قلبت باشه عزیزم🥰❤

حق باشماست، ولی این دنیا فانیه، چه بخوایم و چه نخوایم...

من کل اون روز رو با خانوادم دعوا میکنم تا وقتی مردم زیاد برام ناراحت نشن.

گرچه من هر قدرم بد هستم و بدی میکنم باز خانوادم منو دوست دارن🥲

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ی وصيت نامه برا مامان و خواهرم می نویسم تا اعضا بدنم رو اهدا کننبعدش نمیدونم زیر افتاب چند ساعت دراز ...

امیدوارم خدا به اندازه دل دریاییت بهت ببخشه عزیزم🥺❤چه مهربون و بزرگوار

دلم میخواد اتاقمو جمع کنماز مامانم عذرخواهی کنم که اینقدر ناخواسته باعث ازارش میشمیه بار دیگه برم سر ...

عزیزم🥺❤خیلی قشنگ بود

خوشحال باش که هنوز فرصت داری وجودت مادرت رو نفس بکشی