2777
2789
عنوان

اگه فقط یک روز از عمرتون باقی مونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 138 پست
اگه قراره همچین سرنوشتی داشته باشم، حاضرم روزی هزار بار بمیرم و زنده بشم🥺

الهییییی🤣🤣😍😍😍

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که دوسش دارم و خانوادمو یه دل سیر بغل میکنم  یخورده تو شهر میچرخم، یخورده عکس یادگاری ام میگیریم 

غذامم میخورم یه دوش هم میگیرم بعد منتظر مرگ میمونم 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

ی وصيت نامه برا مامان و خواهرم می نویسم تا اعضا بدنم رو اهدا کنن

بعدش نمیدونم زیر افتاب چند ساعت دراز میکشم ۱ ساعت مونده ب مردنم میرم بیمارسان تا نذارن اندام های بدنم بمیره برا اهدا عضو

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
میرم پیش کسی که دوسش دارم بغلش میکنم خانوادمم بغل‌میکنم خواهرامو محکم تر بغل میکنم حموم میرمبعدش میر ...

چه مرگ شیک و تر تمیزی:))) مخصوصا آخرش

من که میدونم آخرش یا برق میگیرتم یا خواب به خواب میرم😭😂😂

دلم میخواد اتاقمو جمع کنم

از مامانم عذرخواهی کنم که اینقدر ناخواسته باعث ازارش میشم

یه بار دیگه برم سر مزار پدرم و یه دل سیر گریه کنم

به جبران تموم سالهایی که نذاشتن ببینمش

دلم میخواد جسور باشم و اون کارو انجام بدم و دیگه از مواجه شدن باهاش نترسم

دلم میخواد یه بار دیگه از ته دل بخندم

۲۴ ساعت بدون اضطراب و ترس زندگی کنم

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

هرچی پول و پس‌انداز و طلا دارم رو میفروشم ماشین دارم رو میفروشم همه رو میدم به بچه های ایتام یا هرکی اون لحظه یادم افتاد نیاز داشت ...حداقل میدونم یه ثوابی کردم بعد میمیرم ...

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

عزیزم🥺خدا برای هم حفظتون کنه

🥺🥺

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ی وصيت نامه برا مامان و خواهرم می نویسم تا اعضا بدنم رو اهدا کننبعدش نمیدونم زیر افتاب چند ساعت دراز ...

ها چیز میرم توف میکنم تو صورت خانواده پدریم

تو جهنم میبینمتون چشم انتظار نزارن زود بیان😇😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
یه ادکلن تو یه روز تموم میکنم دیگه فقط برای عروسی طلا دست نمیکنم میرم و یه بستنی گرون می خرم غذا همش ...

لطفا این کارهارو به ۲۴ ساعت آخر موکول نکن

چون هیچکس از کم و کیف اون ساعات خبر نداره...