2777
2789
عنوان

اگه فقط یک روز از عمرتون باقی مونده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 138 پست

یه ادکلن تو یه روز تموم میکنم دیگه فقط برای عروسی طلا دست نمیکنم میرم و یه بستنی گرون می خرم غذا همش مرغ سوخاری‌و پاپ کورن مرغ میخورم به داداشم میگم متاسفم هیچ وقت نگفتم دوست دارم چه شبایی تو خلوت خودم برات اشک ریختم و متوجه نشدم مامان ببخشید که با بدنیا اومدنم اوضاع بهتر نشد بابا ببخشید که اینقد رومخت بودم از خودم معذرت خواهی میکنم بابت این همه آزاری که بخودم دادم و این همه خودمو شکنجه کردم متاسفم از مغزم که این همه استرس رو ناراحتی رو متحمل شد یه دست گل بزرگ میگیرم و تا لحظه آخر فقط بوش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ بود و حس خوبی داشت متنت😍ولی وقتی مادر باشی انگار هیچ کدوم از این کارارو نمیتونی بکنی و فقط فکر ...

قربان شما🥺❤

من اگه بچه داشتم، بچه ام رو به خدایی می سپردم که مهربان تر از هر مادری هوای بنده اش رو داره

چه آغوشی گرم تر از آغوش خدا؟

بچه هامو یه دل سیر نگاه می کنم و می سپارمشون به آدمای مطمئن زندگیم.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

قربان شما🥺❤من اگه بچه داشتم، بچه ام رو به خدایی می سپردم که مهربان تر از هر مادری هوای بنده اش رو د ...

چقدر ارومی🫠 

چقدر خوبه این ارامشتون.

بله اونکه صد در صد ولی واقعا دل کندن از بچه ای که همه جونت شده از همه چیز تو دنیا سخت تره.