میدن دیگه زده به سرم نبرم یا یه جا دیگه ببرم اخ از دردایی که با دارو درمان نمیشن اخ از دردایی که روان ادمو مثل خوره میخوره اخ از درداییکه باید بشینی با ذره ذره شدن گوشت بدنت و روح و روانت خوب بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
عجله نکن ناامید هم نشو من پسرم رو یکسال بردم گفتار درمانی و کار درمانی الان مثل بلبل حرف میزنه
کار درمانی چرا بردی؟من پسرم یهو اینجور شد تو سن سه سالگی الان پنج سالشه،خداروشکر پسرت خوبه توروخدا بگو چه کارایی دکتر باهاش میکرد وخودت تو خونه چیکارمیکردی؟این خسته شده ازاین تمرینای دکتراش ،میگم اگه خوب نباشه ببرم جای دیگه
گلم پنج سالشه تو سه سالگی با دیدن برنامه کودک ترسیدو لکنت گرفت😔
دختر منم تازگیا ظاهرا لکنت گرفته امشب متوجه شدم منتظرم فردا بشه بیشتر دقت کنم
منم دارم دیوانه میشم
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
توکل به خدا یه زره بزن به بیخیالی خوب میشه من هم پسر دوستم لکنت گرفت تو چهار سالگی هم پسر خالم هر دو ...
دختر منم کلمه تکرار میکنه
با ما صحبت میکنه خوبه البته امروز زیادپیشم نبود دقت کنم با دوستش صحبت میکرد تکرار کلمه زیاد داشت
یعنی ممکنه ی حس بچگانه بوده باشه ؟فردا اگه با من خوب صحبت کنه جای نگرانی نیست؟