2777
2789
عنوان

چاقی ولاغرشدن

100 بازدید | 9 پست

چرا چاقی اینجوریه که فقط کافیه ریلکس باشی لذت ببری از خوردن سریع چاق میشی، بعد واسه لاغر شدنه همون مقدار اضافه وزن تا حرص نخوری عذاب نکشی فعالیت سختی نکنی خبری از لاغری نیست 🥲

من از رژیم سالم غذایی لذت می برم تا غذا خوردن با آرامش

باید سبک زندکیت و دیدگاهت عوض بشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از رژیم سالم غذایی لذت می برم تا غذا خوردن با آرامشباید سبک زندکیت و دیدگاهت عوض بشه

من در اصل پر خوری عصبی دارم اصلا نمیفهمم چطور نتونستم خودمو کنترل کنم ،پر خوری عصبی خیلی بده سریع عذاب وجدان میده لذت غذا خوردنم نمیبری 🥲 حتی سالم خوری میکنم ولی همونم زیاد میخورم مثلا غرق صحبت که باشم خیلی زیاد میخورم 

من در اصل پر خوری عصبی دارم اصلا نمیفهمم چطور نتونستم خودمو کنترل کنم ،پر خوری عصبی خیلی بده سریع عذ ...

خب برو پزشک و تحت درمان باش دارو برای پرخوری عصبی داریم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خب برو پزشک و تحت درمان باش دارو برای پرخوری عصبی داریم

دارو هم خوردم ذهنمو نمیتونم کنترل کنم از بچگی خوش اشتها بودم 🥲 دارو میخورم سیرم خوردن واسم تفریح و آرامشه بخش میشه ولی عذاب وجدان بعدش آزارم میده ،خیلی چاق نیستم ده کیلو اضافه وزن گرفتم حدود یکساله ولی نمیتونم کم کنم،میرسم به 3،4کیلو کمتر دوباره برمیگرده 

هعی خوشبحالتون من قابلیت اینو دارم در ماه ده کیلو اضافه کنم بدونه پر خوری ،کافیه نرمال غذا بخورم

اونوقت من  برعکس هرکار میکنم چاق نمیشم چون اشتها ندارم اصلا نمیتونم درست غذا بخورم