2777
2789

بچه ها من کلی درسام زیاده ولی دلم میخواست این مطلبو براتون بزارم از روی کانال یه پزشک برداشتم و مال من نیست ولی ممکنه زندگی یکیو حداقل نجات بده اگه پدر و مادر هستید یا خودتون یه موقع هایی خوردن قرص برنج به سرتون میزنه حتما نگاه کنید 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

برای بار دو میلیونوم 😄

برای جلب توجه یا هر دلیل دیگه ای قرص برنج نخورید به خدا راه برگشت نداره😐

مریض با هوشیاری کامل اومده میگه قرص برنج خوردم دلیل میپرسم میگه میخواستم دوست پسرم توجهش جلب شه چون گفته بود نمیخوامت کنسلی😐(چه وضعیه خب)

پدر مادرش اومدن از اونور اتاق داد میزنه مامان من مشکلی ندارم؟ بریم؟

تا زمان مرگش رو تخت هوشیار بود تکه تکه جون میداد😐

آقاااا به کسی که قرص برنج خورده آب ندینننننننن

لطفا آب ندین، بابا آب بهش بدین یعنی مرگ صد در صد

آقااا شیر به مریضی که قرص برنج خورده ندیننن مرگ قطعی میده یعنی یه درصد هو برگرده با شیر از بین میره اون یه درصدم

پارافین خوراکی بدین به جای آب ،روغن عادی بدرد نمیخوره ، روغن زیتون  روغن نارگیل هم بد نیست اما پارافین بهترینه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جایی اطلاعات درست نمیدن بهتون

من حداقل یکم براتون بگم😄♥️

اگه کسی قرص برنج بخوره، بیایم بگیم اصن مشکل اصلی چیه؟ مشکل اینه که این قرص وقتی تو معده حل می‌شه، شروع می‌کنه به آزاد کردن یه گاز کشنده به اسم فسفین (PH₃). حالا چرا این گاز خطرناکه؟ چون میره سراغ سلول‌های بدن، مخصوصاً میتوکندری‌ها، و عملاً سیستم تولید انرژی رو می‌خوابونه. بدون ATP، سلول‌ها یکی‌یکی خاموش می‌شن، به‌خصوص توی قلب، کبد و کلیه، و اینجاست که بدن کم‌کم تسلیم می‌شه.

حالا چرا میگیم آب یا شیر نده بهش؟ چون این قرص وقتی با آب، اسید معده یا حتی رطوبت بزاق ترکیب بشه، سریع‌تر تجزیه می‌شه و فسفین بیشتری آزاد می‌کنه، یعنی مرگ زودتر سراغ طرف میاد.

پارافین چیکار می‌کنه؟ اولاً خودش آب نداره، دوماً یه لایه چرب روی قرص می‌سازه و نمی‌ذاره با اسید معده قاطی بشه، یعنی آزاد شدن گاز سمی رو کند می‌کنه. از اون طرف، باعث می‌شه قرص زودتر از معده رد بشه و بره تو روده، که خب حداقل یه شانسی هست که بدون اینکه کامل حل بشه، دفع بشه.

اما اگه فسفین وارد خون شد، چی میشه؟ اون وقت این گاز به هموگلوبین می‌چسبه، شبیه کاری که مونوکسید کربن می‌کنه، و باعث می‌شه اکسیژن به درستی حمل نشه. از یه طرف، با آهن موجود توی آنزیم‌های سلولی واکنش می‌ده و یه سری رادیکال آزاد کشنده تولید می‌کنه که هرچی سر راهش باشه، نابود می‌کنه. اینطوریه که قلب از ریتم می‌افته، کبد از کار می‌افته و کلیه دیگه نمی‌تونه سموم رو دفع کنه.

پسسسس آب و شیر ممنوع، پارافین خوبه(اگه هوشیاره بدین بهش اگه نه با آب اینا ندینش هاااا) ، اونجوری شاید یه کم زمان بخره، ولی مهم‌ترین کار اینه که سریع برسونیدش بیمارستان. چون اگه این گاز تو بدن پخش بشه، دیگه داستان تمومه.

⛔️خواندن این متن برای همه مناسب نیست⛔️

خودکشی با قرص برنج 🙁

فردی که دست به این نوع مرگ میزنه تا اخرین لحظه ی مرگش هوشیاره و سوزش خیلی شدید تو کل بدنش حس میکنه 😀

کسایی که این نوع مرگ رو انتخاب میکنن بدترین لحظات رو تجربه میکنن…🥺

قرص برنج وقتی خورده میشه گاز سمی داخل معده ازاد میکنه.

حالا سوال اینجاست

چه اتفاقی تو بدن فرد میوفته که بدترین لحظات رو تجربه میکنه و زجراورترین مرگه ؟💔

اتفاقی که تو بدن میوفته اینه که اندام های داخلی شروع به از بین رفتن میکنن اروم اروم و تک به تک 🫁🧠🫀

چون گازی که از این قرص ازاد میشه نمیزاره به اندام های داخلی اکسیژن برسه در نتیجه باعث میشه اندام ها از دست برن ..

اولین اندامی که فاسد میشه و از بین میره معده هست اما قسمتی که فاجعه باره اینه که مغز هنوز سالمه ….🧠

شما در کمال هوشیاری و با چشمانی باز تک تک ارگان های بدنتو از دست میدی….😱

این فرایند انقدر دردناکه که اونا التماس میکنن که نجاتشون بدیم اما هیچچچچچ کاری نمیتونیم بکنیم هییییچ کاری

و تنها حسی که اون لحظه دارن پشیمونیه چون دارن شدید تری درد و تحمل می کنن🥺کبدت به شدت درد داره ولی بعد از یه مدت درد تموم میشه و ریز این یعنی کبد از بین رفت ....... درد شدید پهلو میگیری چون داری کلیه ها تو از دست میدی ...  اونقدر دردت زیاده که مغز دیگه تحمل و قدرت پاسخگویی به این همه دار و رو نداره 💔

اما میرسیم به حیاتی ترین ارگان 🫁

نفس کشیدنت با اختلال رو به رو میشه که دیگه نمیتونه ادامه بده😱تو چشمات بازه داری به این فکر میکنی که این چه کاری بود کردم ولی.. کم کم لبات داره کبود میشه و ریه ها از بین رفت....🥺و تو مردی 😙😙

قسمت تلخ اینه که تو مراحل پایانی مغز هوشیاریشو از دست میده و تو تمام دردار و حس کردی ...😭

قرص برنج غم انگیز ترین خودکشی دنیاست 🙁

قرص برنج شوخی بردار نیست اگر یه موقع به سرتون زد به زندگیتون خاتمه بدین هیچوقت طرف این قرص نريد 😐

قرص برنج هیچ برگشتی نداره اگه ۵ در صد هم امکان زنده بودن باشه اونقدری به بدن اسیب زده که زنده بودن هم فاییده ای نداره .

کسی ک قرص برنج میخوره شنیدم نباید آب بخورهزودی میمیرهاگه قرص خورده نباید بهش آب بدن

بله درسته 

دلم میخواد همگی این تاپیکو ببینن ولی چه کنم که فقط خیانت و مادر شوهر پربازدیده😂😂😂

چه مرگشونه خدا چه دردشونه . نخواست خو نخواست . اون اگه توجه میکرد که نمیگفت نمیخوامت 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دلم میخواد همگی این تاپیکو ببینن ولی چه کنم که فقط خیانت و مادر شوهر پربازدیده😂😂😂

لعنت خدا بر این تاپیکا.کاش به محض اومدن اسم مادرشوهر و خیانت اتوماتیک تاپیکا پاک شن😂

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چه مرگشونه خدا چه دردشونه . نخواست خو نخواست . اون اگه توجه میکرد که نمیگفت نمیخوامت

خیلی دوست دارم همه این تاپیکو ببین که بدونن ارزش نداره برای جلب توجه زمانی که عصبانیت اجازه فکر کردن نمیده

لعنت خدا بر این تاپیکا.کاش به محض اومدن اسم مادرشوهر و خیانت اتوماتیک تاپیکا پاک شن😂

چی بگم والا بیشتر ادم یاد این زنا میوفته کع کنارهم سبزی پاک میکنن کاشکی پدر و مادر به بچه هاشون بیشتر توجه کنن

من شنیدم یکی قرص برنج خورده بود بعدپشیمون شده بود

میگفت توروخدا نزارید بمیرم🥲 فقط یه تیکه ی کوچولو از قرص برنج خورده بود واسه ترسوندن بقیه

ولی همون یک ذره قرص هم باعث مرگش شد

قرص برنج خیلیییی قویه

حتی یه ذرش هم کشندس